USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маленькій волинянці збирають гроші на операцію в Ізраїлі

31 Березня 2018 20:32
Восьмирічна Вікторія Павлік з села Скобелка Горохівського району бореться одразу з декількома хворобами. Мама дівчинки в розпачі, вона звертається до небайдужих людей з проханням допомогти вилікувати дитину, пише видання «20 хвилин».

Вікторія – одна з трійнят, що народилися у Павліків. І у 2015 році дівчинці поставили страшний діагноз – гідроцефалія, порятунку від якої вітчизняна медицина не знає. Тому сім’я шукала іноземну клініку і небайдужих людей, які б урятувати життя 8-річної Вікторії.

Мама дівчинки не працює,бо мусить доглядати за дітьми. А хвора Вікторія навіть не ходить, бо має ще одне захворювання – ДЦП і часто у неї трапляються епілептичні напади. Тато намагається хоч якось фінансово забезпечити сім’ю.

«У нас дві дівчинки і один хлопчик, - розповідає Леся Павлік. – Вікторія дуже гарна дівчинка, навіть не скажеш, що вона має ДЦП. Коли народилася трійня, вона була така гарна, найповніша серед діток. Ніколи би не подумали, що таке з нею станеться. Важко їй дуже, вона не ходить, часто і епілептичні судоми трапляються. Цей страшний діагноз в народі називають водянка головного мозку. Такого в Україні не лікують, тому ми їдемо на обстеження до Ізраїлю, а там потрібні шалені гроші».

Лікувати дитину погодилися у ізраїльській лікарні Хаддаса. Лише на обстеження у медзакладі, яке триватиме 5-7 днів, та проживання неохідно $7 000 доларів. Вже за результатами обстеження, дитині призначать операцію, яка обійдеться у 100 тисяч доларів. Після операції на дитину чекає реабілітація у Трускавці. Курс відновлення триватиме 2 місяці і коштуватиме 50 тисяч гривень.

Дівчинка на індивідуальному навчанні, до неї приходить вчителька. Вікторії важко бути уважною, вона впізнає букви, але складати слова дівчинці важко.

Вся родина вірить і надіється на одужання маленької Вікторії та просить допомоги у небайдужих.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, номер рахунку 29244825509100. Призначення платежу: поповнення картки за номером 4731217104451602 (Павлік Леся).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus