USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Необхідні медикаменти: у Луцьку бійцям на передову збирають допомогу

14 Грудня 2020 12:53
У Луцьку для бійцям на сході волонтери збирають необхідні медикаменти.

Про потреби захисників повідомила волинська волонтерка Вікторія Коляда, передає Під Прицілом.

Волонтерка надала перелік необхідних медикаментів, які допоможуть нашим захисникам, та які потрібно зібрати до 24 грудня. З таким же проханням до усіх небайдужих звертається і волинянка, мама військового бойового медика, який стоїть у самих гарячих точках на сході уже не один рік – Наталія Ніколаєва.

«Хлопці хворіють, і є проблеми з ліками. Можливо хтось із вас зможе допомогти придбати необхідні для захисників препарати. А саме, потрібно: Амізон, Римантадин, Аміксин ІС, Новірин, Грипоцитрон, Фармацитрон, Мефенамінка, Парацетамол, Вітамін С, Муколван, Амброксол, Бромгексин, АЦЦ, Евказолін, Орасепт, Омез, Ранітідін, Пенкратин, Омепразол, Кетанов, Кеталонг, Анальгін, Цитрамон, Спазмалгон, Ренальган, Нимесил», – зазначає пані Вікторія.

Крім того, буде чудово, якщо господині захочуть приготувати щось смачненьке захисникам на передовій – з любов’ю, як до свого сина чи доньки.

«Крім медикаментів, хлопцям збираємо каву, чай, м’ясні вироби та різні смаколики, які ви забажаєте передати їм на новорічні свята. Адже, коли ми відзначатимемо Новий рік та Різдво у своїх теплих домівках, вони будуть в окопах», – каже Вікторія та зазначає, що свої гостинці волиняни можуть приносити на пункт збору допомогу (ринок «Північний», магазин № 159).

«Розуміємо, що сьогодні складна ситуація в Україні, але попри все не варто забувати, що війна триває. Ви не уявляєте, як важливо для наших хлопців увага, підтримка та знати, що їх не забувають», – зазначає Вікторія.

Жінка зазначає, що усю зібрану допомогу відвезе на передову та передасть хлопцям волонтер Сергій Добродомов, більше відомий як «Дєд Волинь». Оскільки цього разу його маршрут пролягатиме майже через усю лінію фронту і триватиме 6-7 днів, то гострою також стала потреба у солярці.

«Для тих, хто бажає допомоги фінансово лишаю свою картку моно банк: 4441 1144 2436 4048 (Вікторія Коляда – 050-564-39-33). Не лишайтеся осторонь», – закликає волонтерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 14 Грудня 2020 14:23
Судя по перечню лекарств, у армейских медиков есть, разве что, зелёнка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus