USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маленьких лучан посвятили у юні спортсмени. Фоторепортаж

27 Грудня 2017 07:00
За давньою традицією у стінах Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи маленьких лучан посвятили у юні спортсмени.

Загальношкільне свято «Посвята в юні спортсмени ОДЮСШ» за участі заступника міського голови Костянтина Петрочука, радника міського голови Ігоря Поліщука, а також батьків та родичів маленьких спортсменів відбулося 26 грудня.

Так, дійство розпочалося з шикування в шеренги, виконання Гімну України, а також урочистого підняття прапору Національного олімпійського комітету України.

Ігор Поліщук зауважив, що йому дуже радісно бачити таке велике поповнення в сім’ї луцького спорту.

«Я хочу побажати вам, щоб ви відповідально віднеслися до того виду спорту, який оберете. Бажаю вам натхнення, старання, та досягнення вершин у спорті, адже таким чином ви прославляєте свою школу та наше місто. Можливо, частина з вас і не стане професійними спортсменами, але займаючись спортом, ви зміцнюєте своє здоров’я та стаєте більш дисциплінованими. Я дякую колективу цієї спортивної школи за їхню працю, за те, що вони виховали дуже багато спортсменів. Успіхів та процвітання вам», - побажав посадовець.

Опісля привітального слова для маленьких спортсменів настав хвилюючий момент, адже їхні тренери вручили їм квитки спортсменів ДЮСШ.

Своє чергою, Костянтин Петрочук побажав батькам юних спортсменів терпіння та мужності, адже він сам має сина, який займається спортом, тому з власного досвіду знає, як це постійно підтримувати сина-плавця. Також він закликав учнів школи ніколи не відступати, незважаючи на те, що інколи їм буде важко, а також завжди поважати своїх тренерів.

Далі дітки зчитали клятву юного спортсмена, пообіцявши відвідувати заняття та виконувати усі команди тренерів.

Доброю традицією стало те, що до проведення загальношкільного свята долучається Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який активно пропагує здоровий спосіб життя серед населення області та Луцька. Результатом роботи Фонду є становлення здорової нації, розбудова спортивної інфраструктури, а також підтримка дітей, які обрали стежку здорового способу життя та прославляють наш край на українському та міжнародному рівні. Девіз Фонду Ігоря Палиці: «Тренуйся щодня – ставай сильнішим».

Таким чином новоспечені юні спортсмени отримали солодкі подарунки від Фонду Ігоря Палиці.

Насамкінець директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи Богуслав Галицький звернув увагу на те, що дітям доведеться поєднувати навчання у звичайній школі та у спортивній, а це робити дуже важко. Тому він звернувся до батьків, аби ті завжди підтримували своїх дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus