USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стало на 200 юних спортсменів більше

17 Лютого 2015 15:31
В Обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбулося традиційне спортивне свято - «Посвята в юні спортсмени».

210 вихованців відділень баскетболу, гандболу, волейбол, легкої атлетики та спортивної акробатики отримали почесне посвідчення учня спортивної школи. З цього квитка починається спортивний шлях кожного.

Новоспечених спортсменів привітали з почином їхні старші колеги та представники влади. Заступник голови ОДА Світлана Мишковець побажали молодим спортсменам успіхів та прагнути лише високих досягнень. «Я горда тим, що все більше молоді залучається до здорового способу життя. Я впевнена, що спорт – це не тільки здоров’я, а й дисципліна, професіоналізм. Спорт – це радість і мир», - звертається до присутніх Мишковець.

На труднощі, які зустрічатимуть у своїй спортивній кар’єрі молоді хлопчики та дівчатка, звернула увагу гравець ВК «Континіум-Волинь-Університет» Анна Степанюк. «Дивлячись на цих маленьких і дуже енергійних дітей, хочеться їм побажати натхнення та витримки, - каже Анна. – Їх попереду чекають і злети, і падіння. Та завжди потрібно багато трудитися і йти далі, тоді вони досягнуть спортивних висот».

Після урочистого відкриття юні спортсмени взяли участь у своїх перших змаганнях – естафеті «Спортивні забави». «Ми стараємося донести дітям, що спорт – це здорово, весело і безмежно цікаво, - пояснює директор ОДЮСШ Богуслав Галицький. – Після того, як дитина відчує змагальний дух, її вже буде не відірвати від залу. Ми з тренерами, своєю чергою, робитимемо все, щоб молоде покоління мало всі умови для занять».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 17 Лютого 2015 16:30
Новоспечених спортсменів привітала новоспечена заступник новоспеченого голови ОДА .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus