USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Малюк Rolls Royce дебютує

13 Серпня 2008 11:39

Представники Rolls Royce давно обіцяли показати свій концепткар, який добряче нашумів у пресі. Журналісти давно охрестили його «малюк Rolls Royce», хоча побудований він на зовсім не дитячій платформі, яка в майбутньому використовуватиметься при виробництві BMW сьомої серії. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією порталу RAMBLER, розробники описують його як доповнення до образа легендарного Rolls Royce Phantom. За деякими даними, його ціна буде на 30% менша, аніж у цієї моделі Phantom, хоча офіційної інформації нараз ще нема. Але прогнозують, що в Європі його ціна досягне показника 350 тисяч доларів.
Автомобіль комплектуватиметься 6-літровим двигуном V12, тоді як Phantom був обладнаний потужнішим 6,75-літровим двигуном. Вперше модель RR4 (саме так назвали нову автівку) продемонструють загалу на міжнародному автосалоні в Женеві наступного року. Продаж седана орієнтовно стартує в 2010 році. Щорічно британці планують збирати до 2 тисяч автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus