USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Мама і діти загиблого в АТО Героя Дмитра Головіна отримають житло

7 Жовтня 2017 10:15
Родині мужнього волинянина Дмитра Головіна, який героїчно загинув у зоні АТО, у Володимирі-Волинському придбають квартиру.

Про це стало відомо під час засідання комісії міської ради Володимира-Волинського щодо розгляду заяв осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

Засідання 6 жовтня провів секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський. Було розглянуто питання про виплату компенсації для купівлі житла Ганні Головіній, яка залишилась опікуном двох неповнолітніх онуків, коли на сході, захищаючи країну, героїчно загинув її син Дмитро.

Дмитро Головін народивсяу 1981 році у Володимирі-Волинському, у якому й мешкав. Закінчив міську ЗОШ №5 та Нововолинське ПТУ. Пройшов строкову службу в армії, згодом працював на ТзОВ «Гербор-Холдінг». Мобілізували Дмитра Головіна до лав Збройних сил України під час третьої хвилі мобілізації влітку 2014 року - попри те, що на його утриманні були малі діти дівчинка 8 років та хлопчик 12 років, дружина покинула його кілька років назад.

Він сам піднімав на ноги двох дітей, а коли прийшла війна, не ховаючись, пішов боронити країну, аби вони - його діти жили в мирі. Але життя мужнього волинянина обірвалося біля Попасної 1 лютого 2015 року - сепаратисти розстріляли його впритул.

Кошти на придбання житла надійшли з державного бюджету, за рішенням комісії вони будуть переведені на рахунок Ганни Романівни, і родина Головіних зможе розпорядитись ними, придбавши квартиру на власне уподобання.

Відтак, інформують у міськраді, проблему з забезпеченням житлом родин загиблих учасників АТО у Володимирі-Волинському вирішено: частині сімей, що потребували поліпшення житлових умов, за посередництвом міської ради придбано квартири, частині – виплачено кошти на їх самостійну купівлю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 7 Жовтня 2017 11:28
ЯК ЙОГО МОБЫЛЫЗУВАЛИ ЯКЩО У НЬОГО НА УТРИМАНІ БУЛО ДВОЄ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТОК?????? ЯК?????
До Андрія Показати IP 7 Жовтня 2017 13:31
Тіпа немали права мобілізувати бо у нього(дружина кинула) на утримані двоє маленьких діток.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus