USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинському танкісту встановили пам'ятний знак

15 Жовтня 2015 10:57
Меморіальну дошку загиблому в зоні АТО бійцю добровольцю, танкісту Дмитру Головіну встановили на фасаді школи №5, в якій він вчився. Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

На відкриття меморіальної дошки прийшли рідні та друзі Дмитра, представники влади. Як зазначали присутні, його життєвий шлях має стати прикладом для кожного українця, адже Дмитро ніколи не залишався осторонь подій, які відбувалися в державі.

Загинув Дмитро Головін 1 лютого 2015-го року поблизу містечка Попасна Луганської області. Плакала мама героя Ганна Головіна, розповідаючи подробиці загибелі свого сина, які почула від бойового побратима, плакали усі присутні на скорботній лінійці.

Пам’ять учасника АТО вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу.

Володимир-волинці та учні школи завжди пам’ятатимуть свого земляка, який віддав життя, захищаючи незалежність і цілісність України.

Фото інтернет-видання "БУГ":

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus