USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мандрівка заказником «Зубр» - у фотографіях

3 Серпня 2016 11:42
Тривають напрацювання туристичні маршрути національним парком "Цуманська пуща".

Працівник відділу з еколого-освітньої та рекреаційної роботи парку "Цуманська пуща" Павло Савчук 30 липня здійснив мандрівку по загальнозологічному заказнику "Зубр" з метою вивчення рекреаційного потенціалу парку та суміжних з ним територій.

Про це йдеться у детальному звіті Павла Савчука на сторінці Ківерцівський національний природний парк "Цуманська пуща" у Фейсбуці.

Маршрут загальною протяжністю 58 кілометрів охоплював: Луцьк - Ківерці - село Муравище - кільцева дорога навколо заказника "Зубр" - урочище Юганів - Звірівське лісництво - залізнична станція "Арматнів" ( Ківерцівський район, Волинська область).

Першою чергою перевірялись дороги для вело- та пішоходних туристичних маршрутів, формувалась логістика цих маршрутів. Найбільшу цікавість викликала кільцева дорога-гравійка навколо загальнозоологічного заказника "Зубр" та під'їзди-виїзди на цю дорогу з основної автотраси.

Павло Савчук описав стан доріг по маршруту, місця, де можна відпочити та попити води з криниці, якими ягодами поласувати. З його слів, нерідко зустріти можна диких звірів по всьому маршруту в лісі. Треба бути обережним при зустрічі з кабанами, особливо треба остерігатись самок з поросятами.

Подробиці – у звіті:



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
оцінка ТЗ Показати IP 3 Серпня 2016 11:49
Хороші фото.
40а Показати IP 3 Серпня 2016 15:30
Цей "геволюціоген" прилаштував свою д**у і причому не воюючи. Найбільш йому війна, йому "воювати" у жінки під боком краще.
Оце так втяв Показати IP 3 Серпня 2016 19:40
Лісники все зробили :дороги,рекреації, зберегли звіра,а воно піариться...
тху Показати IP 3 Серпня 2016 22:41
от мерзота чиїмись мозолями славу собі зробити хоче...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus