USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Мандрівний вішак» у Луцьку шукає Суб'єктивних Суддів

13 Серпня 2016 14:56
Цього року, як і попереднього, театри не будуть боротися за Гран-прі. Найвищою нагородою для 8-и колективів-учасників фестивалю театрів за межами театру «Мандрівний вішак» стануть теплий прийом глядацької аудиторії та оцінка Суб’єктивних Суддів.

Будь-хто може долучитися до театрального дійства в ролі судді, - пишуть на сайті «ГаРмИдЕру»:

"Хто ці загадкові Суб’єктивні Судді? Одним із них можете стати і Ви чи Ваша спілка, фірма, організація тощо! І для цього Вам не потрібно бути експертом у сфері театру.

Ви повинні:

1. Мати бажання підтримати сучасний театр.

2. Зголоситися до 5 вересня , заповнивши форму — www.garmyder.org/wp-content/uploads/2016/08/Suddia-ZAJAVKA-Mandrivnyjvishak-2016.doc

3. Підготувати винагороду (подарунок) для одного з театрів та узгодити її з оргкомітетом.

4. Переглянути усі 8 вистав гостей фестивалю (30 вересня – 2 жовтня).

5. На закритті фестивалю оголосити свого фаворита і вручити свою заздалегідь підготовлену винагороду (подарунок)".

Cуб’єктивні Судді будуть почесними гостями фестивалю, представлятимуться публіці перед початком кожної вистави.

Нагадаємо, фестиваль театрів за межами театру «Мандрівний вішак» 30 вересня – 2 жовтня цього року відбудеться втретє. «Цьогоріч гармидерівці обрали 8 спектаклів, щоб показати сучасний театр, який не боїться експериментів і виклику «вийти за межі театру», - пишуть на сайті театру.

Також нагадуємо, що кожен може стати спонсором «Мандрівного вішака», переказавши будь-яку суму на картку 4149 4978 7169 8967 (ПриватБанк, отримувач – Бречко Оксана)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus