USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Повторювання мантри про те, що НАТО не може допомогти Україні, вже показує боягузтво Заходу», – експрезидентка Литви

3 Березня 2022 06:32
Колишня президентка Литовської Республіки Даля Грибаускайте висловилася на підтримку України.

«Санкції не зупинять Путіна, хай якими вони будуть... Тільки війна, яка вже почалася, може зупинити війну, – вважає вона. – Немає потреби вдавати і намагатися заспокоїти своє сумління в Україні, тільки постачанням зброї, і навіть це із запізненням. Українці воюють за нас, їхні діти захищають нас від путінського безумства.

Повторення мантри про те, що НАТО не може допомогти Україні, вже показує боягузтво Заходу. Захід все ще не розуміє, що в Україні триває європейська війна. Ви або берете участь у боротьбі з агресором, або, спостерігаючи за тим, як він знищує Україну та її народ, стаєте учасниками військових злочинів. Так. Ми співучасники злочину. Якщо ми не зупинимо Путіна в Україні, нам все одно доведеться боротися, але в наших країнах.

Мені соромно чути, коли лідери та посадові особи держав НАТО скаржаться, що не можуть ризикувати розвʼязанням конфлікту. А в Сирії, Лівії, Африці, Югославії, Афганістані ми могли? Сьогодні Україна бореться за виживання своєї нації та європейського світу. Чи продовжуватимемо ми спостерігати, як знищується незалежна держава? Слава Україні! Слава її Героям, поки що лише її героям, бо інших іще не видно на горизонті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юррій Показати IP 3 Березня 2022 08:40
СУПЕР текст
Олександр Показати IP 3 Березня 2022 10:57
А що тут коментувати. Даля Грибаускайте висловилась так, що краще не можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus