USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Марна трата часу»: Трамп покинув переговори з демократами з «шатдауну»

10 Січня 2019 08:15
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп залишив зустріч із лідерами Демократичної партії в двох палатах конгресу – Чаком Шумером і Ненсі Пелосі, де сторони повинні були обговорити кроки для припинення зупинки уряду («шатдауну»).

Зі слів президента США, переговори не просунуться далі, поки не буде схвалене питання фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою, повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Трампа в Twitter.

«Щойно покинув зустріч з Чаком (Шумером) і Ненсі (Пелосі), лише марна трата часу. Я запитав, що відбудеться протягом 30 днів, якщо я швидко все відкрию і відновлю (для закінчення «шатдауну», – ред.), ви схвалите план з безпеки на кордоні, що включає стіну або металеву огорожу? Ненсі сказала ні. Я сказав – бувай-бувай, ніщо інше не спрацює!», – написав Трамп.

Також інформацію про те, що Трамп влаштував демарш під час переговорів, підтвердив сам Шумер. Зустріч відбулася в Білому домі.

В адміністрації Трампа також повідомили, що «президент буде твердо стояти за безпеку кордонів».

«Це включає в себе додатковий персонал правоохоронних органів, імміграційних суддів, фізичний бар’єр, технологію боротьби з наркотиками і ресурси для задоволення гуманітарних потреб», – повідомила прес-служба Білого дому.

Відзначимо, «шатдаун» у США триває з 24 грудня 2018. Частково припинена робота уряду з причини відсутності фінансування. Лідери Демократичної партії в Конгресі США Шумер і Пелосі вважають будівництво стіни з Мексикою неефективним і дорогим проектом. Однак, будівництво стіни на кордоні з Мексикою було однією з передвиборних обіцянок Трампа. Нагадаємо, поточний шатдаун в США увійшов у трійку найдовших в історії країни.

Нагадаємо, раніше переговори адміністрації Білого дому і Демократичної партії по завершенню «шатдауна» проходили 6 січня. Трамп тоді назвав їх невдалими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонери Показати IP 11 Січня 2019 18:56
Порошенські хол**, а ви чекаєте крадущого пенсії в пенсіонерів бувшого комуняки петька порошенка, як батька рідного, правда? Не дочекайтеся, бо Україна порохоботів далі не допустить грабувати пенсіонерів і для вас крадії порохоботи, час ще прийде. Закон про порошенських крадіїв пенсій обов`язково буде прийнятий. які сядуть за грати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus