USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Маршрутка, яка врізалася у стовп на Гнідавській, була справною

14 Серпня 2017 21:31
Слідчий, який вів справу щодо дорожньо-транспортної пригоди маршрутки № 9, яка в'їхала в бетонний стовп, розповів, що вона була справною.

Технічна експертиза показала, що транспортний засіб був справним. Це підтвердив у коментарі для ІА "Конкурент" слідчий Сергій Ткачук 14 серпня.

Він зауважив, що, ймовірно, водій не впорався з керуванням. Хоча остаточно це вже має визначити суд, матеріали до якого він скерує найближчим часом. Втім версія про те, що водія "підрізав" інший транспортний засіб і він змушений був викрутити кермо в сторону (що і призвело до зіткнення з бетонним стовпом, – ред.), не знайшла підтвердження.

Пасажирка маршрутки № 9 Оксана, яка в той день, коли відбулось аварійне зіткнення зі стовпом, була в маршрутці і отримала серйозну травму ноги, розповіла про те, що саме завдяки небайдужим людям змогла зібрати гроші на дороговартісне лікування пошкодженого коліна в Києві. Ані страхова, ані перевізник поки що не відшкодували їй жодної копійки.

Зі слів жінки, зараз виявилось, що постраждалих в аварії з травмами середньої тяжкості є лишень двоє: вона і ще одна пасажирка, яка під час цієї ДТП пошкодила собі руку. Зараз Оксана старається відшукати потерпілих пасажирів з цієї маршрутки, щоб, згуртувавшись, намагатись спільно вирішити питання з матеріальним відшкодуванням пасажирам, які постраждали внаслідок аварії.

Тому всіх, хто постраждав під час дорожньо-транспортної пригоди за участі маршрутки № 9, яка сталась 11 червня близько 10:30 на вулиці Гнідавській (а особливо тих пасажирів, які перебували на стаціонарному лікуванні після цієї аварії), просять відгукнутись за номером телефону, вказаним нижче.

Тел. 066 290 29 49
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 14 Серпня 2017 22:08
Молодці - гуртуйтеся !!!
Ігор Показати IP 17 Серпня 2017 22:38
і мені так баксів 700-800 отстігніть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus