USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маршрутки з непрацюючими валідаторами не можуть виходити на рейси в Луцьку

26 Листопада 2019 11:12
У Луцькій міськраді пояснили, чому іноді кошти з електронного квитка списуються двічі та чи мають право перевізники, встановивши валідатори у маршрутках, вішати таблички про те, що вони буцімто не працюють.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 26 листопада.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зауважив, що заявляються повідомлення про те, що деколи під час валідації кошти за проїзд списують двічі. Такі випадки справді траплялися. Це технічна помилка, і кошти можна повернути. Однак є люди, які притулили електронний квиток двічі, тож, відповідно, двічі з нього були зняті кошти. Після цього повернути їх неможливо. Отже, для валідації достатньо прикласти квиток лише один раз. Якщо списання подвійної суми зумовлене помилкою системи, ці кошти автоматично повертаються на рахунок. Нині система контролю працює в нормальному штатному режимі.

Також він прокоментував те, що в окремих маршрутках валідатори встановлені, але на них є таблички про те, що вони не працюють. Такі випадки потрібно рішуче припиняти, оскільки всі валідатори, встановлені на транспортних засобах, працюють. Якщо ж він не працює, то автобус повинен зупинитися, на місце одразу виїжджатиме ремонтна бригада, яка відновлюватиме його роботу. Згідно з укладеним договором, з непрацюючим валідатором автобус їхати не може.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанка Показати IP 26 Листопада 2019 11:24
Ага Ви зайдіть в 31 і перевірте. Валідатори вимкнені, водії сказали, що не будуть працювати до Нового року точно І де правда?
Лучани Показати IP 26 Листопада 2019 11:34
Пасажири планують свій час відносно прибуття на місце призначення. Ломається тролейбус,автобус,виходять з ладу валідатори, Пасажир,який поспішаеє, вимушений виходити на півдорозі і пересідати на справний транспорт. і знову платити. Питання-Хто поверне йому гоші за невиконану у повнму об"ємі послугу на попередньому транспортному засобі?
2201 Показати IP 26 Листопада 2019 11:51
А пасажирам , що їдуть на роботу теж чекати? Ні квитка, ні доказів жодних, що ти їхав. Єдине, що пропонують чекати наступну маршрутку, а це подекуди займає пів години. Проїздні на тролейбус анулювали, систему не продумали, а простим сметним плати.
та ну Показати IP 26 Листопада 2019 11:59
Назвіть, будь ласка, хоч один маршрут, де станом на сьогодні автобуси їздять з увімкненими валідаторами.
Анонім Показати IP 26 Листопада 2019 12:17
а де ті квитки електронні придбати?
Ім'я Показати IP 26 Листопада 2019 12:56
Чому взагалі є можливість купити 2 рази проїзд на одному й тому самому громадському транспорі підряд? Не можна зробити блокування на 2-3 хвилини, чи що?
Лучанин Показати IP 26 Листопада 2019 13:05
Добре що валідатори поставили, а додаток коли буде? На сайті додатка немає! Механізм оплати є, кажуть що працює, а оплатити можливості немає. А картки самі купляйте, в мене зайвих грошей немає, якби мав, то на таксі їздив. В даному випадку я, як і, думаю, більшість пасажирів буде підтримувати маршрутчиків і кондукторів щоб мати можливість заплатити гроші на місці і за непрацюючий валідатор ніхто не заікнеться. Або робіть все як треба, або майте теж те що маємо.
До Показати IP 26 Листопада 2019 13:15
Цікаво чим думала влада, коли на маршрутку один поставили, нереально буде платити. Особливо коли всі на роботу їхати будуть А щей дотого велика кількість маршруток не буде після 11 числа
Колгосп iменi Євро-A Показати IP 26 Листопада 2019 13:48
буде "передайте за проїзд", тiльки замiсть грошикiв - e-бiлет
я Показати IP 26 Листопада 2019 17:48
МАРШРУТКИ З НЕПРАЦЮЮЧИМИ ВАЛІДАТОРАМИ НЕ МОЖУТЬ ВИХОДИТИ НА РЕЙСИ В ЛУЦЬКУ Зате взагалі без валідаторів можуть. Зробіть нарешті оплату смартфонами та кредитними картками. Не хочеться за кусок пластику непотрібного платити 35грн., а кредитку можна в банку отримати безкоштовно.
Луцьк Показати IP 26 Листопада 2019 17:59
З мисленням наших людей разом з валідаторами треба ставити турнікети і проводити карткою, коли виходиш(гарантія, що доїдеш до місця призначення, а не зламався транпорт і перебігай в наступний платити). Щодня спостерігаю картину " заходить 10-15 пенсіонерів в годину пік, а проводить картку 3-5 "... і який тут може бути облік, якщо вони бубонять "а що вони мені зроблять?" Отак і живем...
Лучанин до Луцьк Показати IP 26 Листопада 2019 19:17
Принаймні вже пенсіонерів в тролейбусі можна штрафувати за те що не провели карткою. Вони вже їх всі отримали на руки, нехай користуються, за це платити ж не треба. А народ нехай готівкою і надалі платить поки не зроблять оплату з смартфона чи карткою банка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus