USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Маршрутні таксі Волині проходитимуть комп’ютерну діагностику

31 Липня 2008 18:21
У кожному місті області планується створення сертифікованих станцій огляду автомобілів. Про це під час наради з питання «Про організацію пасажирських перевезень» розповів заступник начальника територіального управління Головавтотрансінспекції у Волинській області Ігор Лейбик, – інформує 31 липня репортер «Волинських Новин».
 
Загалом договори на перевезення укладаються на три роки. Проведення діагностування відбувається з метою покращення якості транспортних засобів та руху загалом. За словами пана Лейбика, якщо перевізник виступить на тендер із новим транспортним засобом, то йому надаватиметься перевага, коли прийматиметься рішення. Саме тому впроваджуються на маршрути автобуси марок «Еталон» та «Мерседес», кількість місць у яких перевищує двадцять місць. Загалом термін експлуатації автомобілів не має перевищувати 3-5 років.
 
З нового року маршрутні транспортні засоби проходитимуть техогляд двічі на рік. І, як зазначив пан Лейбик, проводитиметься він не «у механіка за гривню», а на спеціалізованих станціях огляду, де перевірка стану транспортного засобу здійснюватиме комп’ютер. І за його результатами можна буде вирішувати, дозволяти чи ні запуск автобусу на маршрут.
 Цікаво, що з наступного року тендер на перевезення проводитиметься по-новому. У складі інспектуючих прописали начальника ДАІ, а головою комісії буде начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Микола Кучеренко, який пообіцяв, що «спуску не дасть нікому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus