USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мартиніканці справили на лучан враження

24 Серпня 2008 11:16
Під час святкового концерту зарубіжних колективів у Народному домі «Просвіта» танцюристи з острову Мартиніка залу залучали публіку до танцю. Про це 24 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Колективи-учасники фестивалю «Поліське літо з фольклором» під час дійства представляли культуру своїх країн. Найбільш вражаючою частиною концерту став виступ колективу «Пом Канель» («Яблуко кориця») з острову Мартиніка.
Вони створили справжнє шоу, представивши свої старовинні танці. Під час одного з виступів, учасниця колективу залучила глядача із залу на сцену, де керівник колективу Альберт Джессі Аламелу провів майстер-клас танцю, що вельми сподобалось публіці.
За словами пана Джессі Аламелу, добиратися до України – досить важко, однак мартіниканські артисти вельми раді, що змогли прийняти участь у фестивалі.
Довідково:
Балетна група «Пом Канель» була створена у 1984 році в комуні Бас Пуент (Мартиніка). Він брав участь у відомих світових фестивалях у Франції, Японії, Канаді, Хорватії, Росії, Італії, США та Іспанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор:) Показати IP 24 Серпня 2008 12:22
Олю, тобі терміново треба згадати обов"язки коректора) Ну не "з острову" ж, правда?
Катя, перекладач колективу з Мартініки. Показати IP 25 Серпня 2008 13:49
Вам обов'язково потрібно перевірити цю статтю на наявність граматичних та орфографічних помилок: по-перше, назва країни - Мартініка; по-друге,присвійні прикметники - мартініканський, а не мартиніканський чи мартіниканський...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus