USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Масажне релаксаційне крісло uSpace

12 Вересня 2008 08:58
Крісло uSpace допоможе розслабитися як за допомогою масажу, так і за допомогою музики і своєрідної світлотерапії. Про це 12 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Цікаво.Ком, вартість новинки – 6 тисяч доларів. Це релаксаційне крісло для відпочинку, чимось схоже на дитячу колиску.
Існують різні режими, які допомагають розслабитися, відновити сили, підняти настрій, а музика, синхронізована із спеціальним підсвічуванням, підсилить потрібний ефект.
Важко сказати, чи дійсно все це працює і дає обіцяний ефект, але такі гроші крісло просто зобов’язане виправдати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 11:35
В Луцьку продаються термомасажні корейські ліжка за 3 тис.дол. В 2 рази дешевше а для здоровя і профілактики - ефект неоціненний. Безкоштовно прийняти будь-яку кількість сеансів можна в оздоровчому центрі [вирізано- реклама]по вул [вирізано- реклама] - біля [вирізано- реклама].

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus