USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Масштабна ДТП: у Києві зіткнулося 9 машин, п’ять осіб постраждали. Відео

12 Вересня 2021 21:12
У Голосіївському районі Києва сталася масштабна аварія за участю дев’яти автомобілів: Jeep, Skoda, двох Honda, Kia, два Volkswagen, Ford і Renault.

Про це повідомляє «Еспресо».

Зі слів свідка, він рухався в напрямку Обухова на Honda і побачив, що перед ним почало розкручувати KIA і ще один автомобіль. За інерцією вони потрощили інші авто, водії яких не встигли зманеврувати.

За попередніми даними, внаслідок аварії госпіталізовано п’ять осіб з травмами різного ступеня тяжкості. Обійшлося без загиблих.

Дорога певний час була, пропускали лише місцевих жителів. На місці працювала поліція і слідчо-оперативна група. Деталі масштабної аварії з’ясує слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus