USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» вирвав другу перемогу в «ДіДіБао». Фоторепортаж

26 Січня 2020 22:15
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» здобув другу важку перемогу над «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського (80:70), повторивши вчорашній успіх.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 26 квітня в ОДЮСШ.

Вчорашній матч зовсім не нагадував сьогоднішній, адже перша чверть була вкрай рівною – жодна з команд не хотіла поступатися. А перші очки у грі закинув капітан лучан Едуард Федчук. На початку десятихвилинки команди не відпускали далеко одна одну в рахунку, але тут в гостей дві поспіль «трьохи» влучив Полюляк. Тож «ДіДіБао» мало +5. Проте лучани швидко скоротили відставання та мінімально вийшли вперед завдяки двом дальнім влучанням Прозапаса та Швагринського. Гості натомість знову зробили невеличкий ривок. Незважаючи на те, що Крамар закинув ендван, а Тютюнник забив «трьоху», відігратися «Старому Луцьку» у цій чверті не вдалося – 20:22.
Друга чверть розпочалася з ендвану Тютюнника, а далі гості знову не набагато, але вирвалися вперед у рахунку – 29:35. Лише дві поспіль «трьохи» від Федчука та ендван Швагринського дозволили «Старому Луцьку» піти на перерву з невеликою перевагою – 39:37.
Очевидно, в перерві у роздягальні відбулася серйозна розмова, адже за дві хвилини третьої чверті лучани мали +8. Але це тривало недовго, адже гості не лише догнали «Старий Луцьк», а й вийшли вперед та мали перед фінальною чвертю +4 – 57:61.

«Старий Луцьк» не хотів легко віддавати перемогу, що й продемонстрував Федчук, розпочавши чверть з «трьохи». Команди відповідали одна одній набраними очками, але лучани поступово скорочували відставання. Сприяла цьому серія з чотирьох «трьох»: Дейна зробив відставання мінімальним, Крамар зрівняв рахунок, а ще два дальніх від Швагринського та того ж Крамара вивели лучан вперед – 74:70. Після цього гравці «Старого Луцька» закинули ще шість очок та святкували другу перемогу поспіль – 80:70.
Відзначимо, що найрезультативнішим гравцем у «Старого Луцька» став Денис Тютюнник, який оформив дабл-дабл (14 очок, 11 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus