USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Матір-героїня вимагає покарання за спробу зґвалтувати доньку

29 Червня 2010 13:00
До Ратнівського райвідділу внутрішніх справ з письмовою заявою звернулася пенсіонерка з села Теребовичі, матір дев'ятьох дітей Ольга Штик - вона повідомила про спробу зґвалтувати її 18-річну доньку.

Про це пише «Волинь-нова» .

Як розповіла жінка, в ніч з суботи на неділю у селі Самари її вісімнадцятирічну доньку, студентку-першокурсницю одного з коледжів області, намагався зґвалтувати місцевий 27-річний мешканець.

Зі слів заявниці, крім спроби зґвалтування були й побої після того, як дівчина вчинила опір. Притім, пригода сталася в центрі села при свідках. Усе це підозрюваний у злочині чоловік нині категорично заперечує.

Дільничний інспектор міліції Микола Штик розповів, що матеріали за даним фактом зібрані. Їх направлено прокурору району.

Тим часом потерпіла дівчина звернулася до керівництва районної ради, а її мати - до преси за допомогою. На їхню думку, правоохоронці все роблять для того, аби зам'яти цю резонансну справу.

Заодно, потерпіла заявила, що підозрюваний у спробі зґвалтування нині в ультимативній формі вимагає забрати заяву з райвідділу міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ястребок Показати IP 29 Червня 2010 17:11
Відповідати за скоєне нікому не хочеться. Закон природи, що вдієш...
ХХХ Показати IP 29 Червня 2010 23:27
Ця людина прийняла непопулярне рішення!
N Показати IP 30 Червня 2010 01:10
Сподіваюсь покарають. Буде наука для інших. ( а справа для сіл Ратніського району не така вже й резонансна, а доволі буденна, тільки зазвичай жертви мовчать).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus