USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині за контрабанду небезпечних наркотиків засудили 2 молодиків

11 Серпня 2016 22:26
Любомльський районний суд засудив мешканця Ковельського району і мешканця Рівного за спроби контрабанди наркотиків, - повідомили у прокуратурі Волинської області.

Прокурори відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури області підтримали державне обвинувачення у кримінальному провадженні про контрабанду особливо небезпечних наркотичних засобів 26-річним мешканцем міста Рівне, який в лютому цього року намагався перемістити їх через митний кордон України в Республіку Польща через пункт пропуску "Ягодин" Волинської митниці ДФС України.

Вироком Любомльського районного суду від 8 серпня цього року чоловіка визнали винним у замаху на контрабанду (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України) та призначили покарання у виді 2 років 6 місяців позбавлення волі зі звільненням від відбування з випробуванням. Суд при призначенні покарання врахував наявність на утриманні засудженого малолітньої дитини-інваліда, його молодий вік, щире каяття у вчиненому й те, що він уперше притягується до кримінальної відповідальності.

Учора Любомльський районний суд засудив до 4 років позбавлення волі зі встановленням випробувального терміну за спробу контрабанди з України в Республіку Польща особливо небезпечних наркотичних засобів і 23-річного мешканця Ковельського району, який приховав наркотики від митного контролю в кишені штанів. Призначаючи покарання, суд також врахував пом’якшуючі обставини ― щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, молодий вік засудженого. Окрім того, волинянин теж притягувався до кримінальної відповідальності вперше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus