USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Матір не вірить, що син помер від інфаркту: після повторного розтину військовослужбовця з Луцька поховали

21 Липня 2023 10:39
«Я тільки там можу бути, тут не можу». Такими словами Андрій Коробко пояснював своє перебування на війні з 2014 року. Родина, друзі, знайомі та небайдужа Луцька громада провели в останню дорогу захисника України.

До Свято-Преображенського храму в Луцьку не вперше вистелено дорогу з квітів для воїна Андрія Коробка, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

14 липня церемонія прощання так і не розпочалася. Мати Андрія, вперше побачивши тіло, помітила на ньому сліди крові та побоїв. Тільки через протест людей і внаслідок перекриття дороги родичі загиблого добилися повторного розтину. Попередній діагноз підтвердили. Сліди насильницької смерті відсутні. Причина смерті – гострий інфаркт.

Читати ще: Синці чи трупні плями: в чому переконують родичів померлого військового, які зупинили похорон у Луцьку

Мати Андрія Зоя Коробко досі не вірить в офіційну версію. Слідство у справі триває.

Андрій воював дев’ять років. У мирному житті був затятим рибалкою, автолюбителем, справжнім господарем.

Із 2014 року Андрій захищав кордони України. Востаннє його бачили вдома на похоронах батька в травні цього року.

Знайомі та близькі згадують Андрія як щиру, добру, порядну, працелюбну людину та справжнього патріота України. Додають, що Андрій ніколи не відмовляв у допомозі.
Спершу захисника Андрія Коробка мали поховати на кладовищі в селі Гаразджа поряд із братом. Та все ж за сприяння Луцької міської ради свій спочин він знайшов на Алеї Слави, як і належить справжнім патріотам держави, які ціною власного життя боронять кордони України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мами Показати IP 21 Липня 2023 21:34
На Добраніч дитинко, спи в спокою, Ми переможемо, твоя смерть не намарно синку наш... Україна понад усе, слава Тобі слава...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus