USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Справа про смерть та повторний розтин військового з Луцька: що кажуть в поліції

29 Липня 2023 21:02
Кримінальне провадження, яке 14 липня відкрили у зв’язку зі смертю військовослужбовця з Луцька Андрія Коробка, ще триває.

Про це Суспільному розповів начальник слідства Луцького райуправління поліції Аркадій Найдич.

З його слів, слідчі зможуть прийняти рішення у провадженні, коли отримають висновки комісійної судово-медичної експертизи тіла, яку на прохання родини повторно проводило Волинське бюро судово-медичної експертизи.

«Всі обставини смерті Андрія Коробка встановлені. Попередня причина підтвердилася – це гострий інфаркт міокарда. Сліди насильницької смерті на тілі померлого відсутні. Тому у додаткових експертизах немає потреби», – зазначив Аркадій Найдич. Та додав, що після отримання висновку експертів буде прийнято рішення про подальшу долю справи.

Як повідомив начальник слідства, після проведення повторної експертизи тіла військового жодних скарг чи клопотань від рідних до поліції не надходило.

14 липня у Луцьку призупинили похорон 42-річного військовослужбовця Андрія Коробка. На тілі сина Зоя Коробко виявили сліди побиття: кров та синці.

За офіційним повідомленням, яке рідні отримали від військових, Андрій Коробко помер від інфаркту. Попередній розтин тіла був проведений у Дніпрі. Учасники похорону перекрили дорогу і домоглися проведення повторної експертизи тіла бійця.

19 липня правоохоронці оголосили результати повторного розтину тіла Андрія Коробка – інфаркт міокарда. Як повідомила матір військового, у результати обох експертиз вона не вірить.

20 липня у Луцьку попрощалися з воїном. Поховали Андрія Коробка на Алеї почесних поховань на міському кладовищі у Гаразджі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Народна прокуратура Показати IP 30 Липня 2023 15:07
"Після проведення повторної експертизи тіла військового жодних скарг чи клопотань від рідних до поліції не надходило". А скільки було істерик в коментарях, огульних, висмоктаних з пальця, звинувачень на адресу паталогоанатомів і правоохоронців в упередженості, інсинуацій про якусь світову змову і закликів збирати гроші на третю експертизу! Ну, коментатори! Хоч один визнає, що був безвідповідальним бевзем?
Андерсон до Народна прокуратура Показати IP 30 Липня 2023 19:06
Дійсно, а звідки то взялася упередженість до правохоронців та судмедеспертизи?! Наротний, ти всьому віриш, що пишуть? Ти убогий до смішного, ще правоохоранцям вірити!!!
232 до Андерсон Показати IP 30 Липня 2023 23:32
Ну, ти то, ображений життям, сам собі не віриш. Це давно видно з твоїх висерів. Це назавається параноя
Анонім Показати IP 30 Липня 2023 19:54
Це ситуація коли Ворон ворону око не виклює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus