USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Родичі померлого військового з Луцька, які зупинили похорон, вимагають повторної судмедекспертизи

15 Липня 2023 13:28
Сьогодні у Луцьку відбувається нарада у бюро судово-медичної екпертизи щодо визначення причин смерті померлого на війні військового з Луцька Андрія Коробка.

Мати Зоя Коробко відмовляється вірити у те, що син помер від інфаркту, тож з родичами наполягає на повторній судмедекспертизі у Луцьку, інформує Аверс.

Як повідомляли, вчора, 14 липня, рідні померлого зупинили похорон, а до церкви викликали криміналістів. Мовляв, привезли тіло захисника пізно ввечері, тож його змогли роздивитися лише під час похорону. На тілі рідні нібито виявили сліди, наче від побоїв, та кров.

На зустрічі з родичами сьогодні присутні керівник обласного бюро судово-медичної екпертизи, слідчий ГУНП у Волинській області, представник поліції Луцького району та представник окружної прокуратури.

Насамперед вони вирішили з’ясувати, чому в рідних виникли сумніви у висновках судмедекспертизи, яку провели у Дніпрі, згідно з якою причина смерті – серцева недостатність.

«12 липня прийшли хлопці з військкомату і мені повідомили: «Ваш син не загинув, він помер». Та я знаю свого сина, за 42 роки він ніколи навіть не хворів, я відправляла його на війну цілком здоровим», – каже матір.

У довідці зазначили, що смерть військового настала 10 липня. Зі слів рідних, особистих речей воїна батькам не передали, навіть мобільного телефона не було.

«У морзі мене до сина теж не допустили, тільки поклали в труну і сказали, щоб подивилася, чи це мій. Коли привезли його сюди в церкву, я нагнулася до нього, дивлюся, кров пішла, в носі повно крові, я стала витирати. Як глянула далі, – все синє. А з лівого боку на шиї ніби відбиток взуття видно. Все тіло синє, лише ноги я не відкривала», – продовжує жінка.

Також жінку обурило, чому її сина, який воював з 2014 року, не захотіли відспівувати у кафедральному соборі та відмовилися хоронити на Алеї почесних поховань.

Про результати наради повідомимо згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 15 Липня 2023 14:46
Невже це проблема така зробити ту експертизу? Так от тільки прикрити якусь нечисть треба. По середині сидить мужчина очі ховає( Хіба так повинні героїв ховати, хіба то та стара мати має просити дозволу по церквам?!!!!
Анонім Показати IP 15 Липня 2023 15:21
яка нарада? для чого? хай проведуть ще одну експертизу, якщо у батьків є сумніви, хіба так важко це зробити? Проте, краще батькам звернутися в Київ до приватних експертів, якщо хочуть точно знати правду.
саша Показати IP 15 Липня 2023 16:17
Підозрітельно якось. експерти влк сказали здоровий як бик. а через місяць інші експерти-важко хворий..хтось з них бреше.
Радувець Ларіса Показати IP 15 Липня 2023 17:22
Це НП державного рівня! Де губернатор і мер?! Аверс молодці, доведіть розслідування до істини, вам під силу! Нашого земляка як собаку тихцем хочуть поховати і злочин проти нього також. Чому не в Соборі? Чому не на Алеї? Не достойний????? Правду хочемо знати!!!!
Та3 Показати IP 15 Липня 2023 17:37
Вся справа в 15 лимончиків
Радувець Ларіса до Та3 Показати IP 15 Липня 2023 22:36
Багатьох хочуть залишити без виплат, але те що відбувається в даному випадку взагалі шоу злочинної вакханалії та безстрашної корупції! Справа вимагає розголосу і детального дослідження.
Патріот Показати IP 16 Липня 2023 13:27
Скільки дітей полягло, а тцк ще знущаються з людей....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus