USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майбутнім військовим з Луцька – матеріальна підтримка з бюджету

28 Травня 2020 17:36
Луцьк – чи не перше місто в Україні, де започаткували виплату фінансової допомоги з місцевого бюджету для тих, хто зголосився укласти контракт на військову службу.

Луцька міська рада щороку виділяє кошти на одноразову фінансову виплату для молодих людей, які проживають в місті та вирішили йти служити в армію за контрактом, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Директор департаменту фінансів та бюджету Луцькради Лілія Єлова розповідає, що з міського бюджету цьогоріч передбачили 400 тисяч гривень для разової виплати майбутнім військовим. 38 молодих людей вже отримали таку допомогу від міської влади, яка становить 5 тисяч гривень для кожного.

«Певно, ні для кого не секрет, що молоді люди не дуже прагнуть проходити службу в ЗСУ і підписувати контракти. Щоб мотивувати та заохотити до служби в армії, були передбачені ці кошти», – наголошує посадовиця.

Щоб отримати таку допомогу, молодим людям не потрібно оббивати пороги чиновницьких кабінетів. Директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторія Майборода пояснює: списки майбутніх військових та їхні банківські рахунки їм передають з військкомату, де і підписується контракт на службу в армії.

Скористатись такою фінансовою допомогою можуть усі мешканці Луцької ОТГ, які вирішили служити в Збройних силах України та в майбутньому нестимуть службу у професійній армії нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лісник Показати IP 29 Травня 2020 06:46
«Певно, ні для кого не секрет, що молоді люди не дуже прагнуть проходити службу в ЗСУ і підписувати контракти. Щоб мотивувати та заохотити до служби в армії, були передбачені ці кошти» А вереску - захисники, оборонці....Звичайні найманці..не платили-б - і хто в тих ЗСУ залишився-б????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus