USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майк Тайсон стане головним героєм мультсеріалу

14 Травня 2013 15:40
Телеканал Adult Swim покаже анімаційний комедійний серіал, головним героєм якого стане Майк Тайсон. Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на The Hollywood Reporter.

Мультфільм буде називатися «Загадки Майка Тайсона» («Mike Tyson Mysteries»). У кожній із серій Тайсону належить розслідувати обставини певної загадкової події (як приклад наводиться історія про письменника-перевертня, який не може завершити роботу над романом). Допомагати у розслідуваннях Тайсону будуть голуб, який говорить, і магічне татуювання на обличчі.

Боксер сам озвучить свою мультиплікаційну копію. Крім того, передбачається, що в серіал включать епізоди, в яких на екрані буде з'являтися не анімаційний, а справжній Тайсон.

Виробництвом серіалу займається Warner Bros Animation. Тривалість кожної з серій «Загадок Майка Тайсона» буде 15 хвилин. Виходити в ефір вони будуть раз на тиждень.
Раніше Майк Тайсон виконував епізодичні ролі в декількох повнометражних кінофільмах. Зокрема, він брав участь у зйомках комедій «Похмілля у Вегасі» і «Дуже страшне кіно 5».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus