USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Майкон перейде в «Динамо»?

12 Листопада 2011 12:15
Бразильський форвард «Волині» Майкон уже влітку може опинитися в київському «Динамо». Причому замінити він, вірогідно, повинен Андрія Шевченка, який влітку завершить кар'єру.

Про це пише авторитетне видання Футбол .

23-річний нападник демонструє непогану результативність за «Волинь», тому вже замислюється над переходом до соліднішого клубу.

«Звичайно, я буду радий можливості замінити Шевченка. Це – велика відповідальність. Чутки ходять різні, але зараз мені потрібно зберігати голову холодною і продовжувати допомагати моїм товаришам по команді. Якщо сьогодні у мене 11 м'ячів за «Волинь», то завтра може бути 15 або 20 за «Динамо» (Київ), хто знає? Давайте почекаємо і постежимо за розвитком подій. Я був би дуже радий», - сказав Майкон.

«Спочатку мені було нелегко, переді мною стояв мовний і погодний бар'єр, але зараз я адаптувався. Розмови про мій можливий перехід до «Динамо» - визнання моєї роботи», - говорить бразилець.

«Наш тренер є прихильником бразильських футболістів, він – дуже активний парубок. Він любить кричати з бровки на гравців, але я бачу в цьому лише позитив. Віталій мені допомагає, і я вдячний йому за те, що він завжди прагне мене підбадьорити. Окрім цього, він дає мені свободу на полі», - продовжує 23-річний форвард.

«Натуралізація і виступи за Україну? Колись я ставив собі це питання, але зараз я не думаю, що це хороша ідея. Мені хотілося б пограти в Україні близько п'яти років, а потім повернутися до Бразилії. А найбільша мрія - зіграти за збірну Бразилії», - підсумував Майкон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Котлюк Показати IP 12 Листопада 2011 20:15
Ага!!! :)))) а Ярмоленко переходить в Мілан, Ракицький в Вердер, а Коноплянку за 50 млн купляє Малага
за грамотность -2 Показати IP 13 Листопада 2011 10:43
Возможно "опиниться",хотя может и "оппитися",если "п" добавить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus