USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майнер, якого в ЛНТУ затримала кіберполіція, розкаже, як добувати біткоїни

14 Березня 2018 16:58
Колишній начальник інформаційно-обчислювального центру Луцького НТУ Владислав Токарчук проведе лекцію про те, як добувати криптовалюту.

Захід «Ілюзії та реалії світу криптовалют. Розкажемо та покажемо» відбудеться 17 березня на вулиці Софії Ковалевської, 29.

Як повідомив Владислав Токарчук на своїй сторінці у Фейсбук, його вже звільнили з ЛНТУ, але залишилася справа, яку він разом з Факультетом бізнесу планував організувати ще в січні для студентів та всіх охочих.

З його слів, захід розрахований на початківців.

«Аудиторію повідомимо електронною поштою або після вашому приходу в корпус (будемо вибирати в залежності від кількості людей)», - написав майнер.
Нагадаємо, 8 лютого кіберполіцейські, які проводили обшуки в Луцькому національному технічному університеті, знайшли та вилучили обладнання для майнінгу криптовалюти. Загалом, в результаті обшуків виявили 6 ферм, загальна вартість яких може становити від 500 тисяч до мільйона гривень. Це обладнання дозволяло заробляти на майнінгу близько 3-4 тисяч доларів на місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Владислав Токарчук Показати IP 14 Березня 2018 19:21
А як я розкажу, коли мене затримали? Може трохи спростуєте?
Чопорний Показати IP 14 Березня 2018 21:12
Клас. Настурним тренігом буде - розповідь гвалтівника "Як попасти в рухому мішень". Далі злодія "Чисті руки- запорука легшого прникнення в кишеню жертви".
Катя Марчук Показати IP 15 Березня 2018 13:39
Цікаві такі.Спочатку самі ж чоловіка підставили,були з ним в долі.а тепер...все святі.Хай би той Владислав в центрі міста провів лекцію-людям треба якось заробляти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus