USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майно одного із луцьких комбінатів здадуть на металобрухт

18 Серпня 2016 15:24
Майно Луцького комбінату шкільного студентського харчування, а саме – дві старенькі автівки, здадуть на металобрухт.

Так, питання про надання дозволу на списання основних засобів комбінату шляхом ліквідації розглядали сьогодні, 18 серпня, під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Зі слів начальника управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради Алли Грабко, вищезгадана установа, що знаходиться на вулиці Дубнівській, 29, подала до міської ради пакети документів на списання з балансу двох транспортних засобів – автомобілів ВАЗ та ГАЗ, відповідно 1993 та 1995 року випуску.

«За станом на сьогодні балансова вартість у них нульова. Авто пройшли понад 150 тисяч кілометрів пробігу. Є відповідне заключення з міського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Згідно із законом, ми можемо вилучати робочі деталі із старих транспортних засобів, але не в цьому випадку, бо у цих автомобілів жодна деталь не придатна до використання», - пояснила ситуацію Грабко.

Вона розповіла, що уже складений протокол щодо списання автомобілів шляхом ліквідації із подальшою здачею їх на металобрухт. Усі виручені кошти покладуть на баланс підприємства. Натомість, комбінат зобов’яжуть відзвітувати щодо отримання коштів і їхнього застосування.

Члени профільної комісії проголосували за таке рішення схвально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Скептик Показати IP 18 Серпня 2016 15:53
Типу " здадуть " на металолом ... Продадуть своїм по цині металобрухту , так буде правільно !
XXX до Скептик Показати IP 18 Серпня 2016 21:28
Ооо!!! Ти типу шариш!!! Але зі свого досвіду можу сказати, що як правило автівки таких марок і таких років, після використання в різних організаціях і установах в такому стані, що в них вже давно дерева ростуть, до це ж типу "не чийне" відповідно за ним ніхто нормально не дивиться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus