USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як волинянини здаватимуть пробне ЗНО-2020

10 Червня 2020 16:50
Пробне ЗНО у 2020 році, яке мали складати ще у березні, через пандемію коронавірусу перенесли на червень. Зокрема, кожен з учасників пробного тестування повинен буде мати маску, а на пунктах проведення пробного ЗНО будуть спеціальні речовини для обробки рук та поверхонь.

Про це йшлося 10 червня під час пресконференції після проведеної наради з питань організації ЗНО у 2020 році.

Директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк розповіла, що 15 червня пробне ЗНО здаватимуть з української мови, 17 червня – з інших предметів. Зокрема, у Волинській області на участь в пробному ЗНО з української мови зареєструвалися 6 тисяч 6775 учасників, на решту предметів – 5 тисяч 80 учасників.

При вході в пункт пробного ЗНО учасник повинен пред’явити паспорт або свідоцтво про народження, а також запрошення-перепустку. Зазначимо, що учасникам обов’язково при собі потрібно мати дві маски та дві ручки.

«Враховуючи всі рекомендації головного санітарного лікаря та приписи кабміну, на кожний пункт пробного тестування ми підготували необхідну кількість захисних речовин, зокрема дві літри санітайзеру для обробки рук, мило та набір паперових рушників у вбиральні, а також 34 маски», – зазначила Лариса Середяк.

З її слів, кошти на ці речовини взяли з капітальних видатків. Вона наголосила, що маски передбачені для дітей, які їх забули, адже всі учасники пробного тестування і так повинні бути в масках.

«Біля кожного пункту тестування буде представник правоохоронних органів, який контролюватиме дотримання соціальної дистанції між учасниками ЗНО», – підсумувала Лариса Середяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отож Показати IP 11 Червня 2020 06:58
Шляхом простих математичних дій, виходячи з того що кожен учасник має мати з собою 2 маски, виходить запланованим що забудуть маски 16 учасників. А чому саме стільки?
Максим Ківа Показати IP 11 Червня 2020 14:35
Коли вже люди зрозуміють, що ЗНО СКЛАДАЮТЬ, А НЕ ЗДАЮТЬ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus