USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майже на чверть більше, ніж торік: скільки податків сплатили волиняни за два місяці

13 Березня 2024 06:16
До загального фонду держбюджету в січні-лютому 2024 року платники податків Волині спрямували майже 1,2 мільярда податкових платежів.

Сума перерахованих до державної скарбниці податків на Волині на 23,3% перевищує аналогічні надходження минулого року, інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

Зростання показників сплати податків до загального фонду держбюджету на 225,1 мільйона гривень дає підстави прогнозувати стабільність податкових надходжень упродовж усього фінансового року, відзначають волинські податківці.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк запевняє, що успішний з точки зору податкових надходжень початок фінансового року пов’язаний і з процесами адаптації бізнесу до нових економічних умов, і з належним сервісом в органах ДПС.

«На Волині підприємства реального сектору економіки успішно долають негативні економічні тенденції воєнного часу. Водночас представники легального бізнесу можуть розраховувати на якісний податковий супровід з боку фахівців ДПС. Окрім того, податківці достатньо ефективно протидіють бюджетним ризикам, тим самим створюючи більш сприятливі умови для діяльності сумлінного бізнесу», – коментує Сергій Лисеюк.

Читати ще: Внесок волинян в обороноздатність країни перевищив 100 млн грн військового збору

Посадовець підкреслює, що серед чинників, які сприяють ритмічним податковим надходженням, – сучасні інформаційні рішення для якісного податкового сервісу та конструктивний діалог із представниками реального сектору економіки.

Фінансова основа протидії загарбникові – це своєчасно та у повному обсязі перераховані до бюджету податки. Сплачуючи податки, кожен робить вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом, нагадують у податковій службі та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пенсіонер Показати IP 13 Березня 2024 09:59
Переведіть бюджетників на мінімалку, в країні війна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus