USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Майже 77 тисяч авто пропустила Ягодинська митниця під час свят

15 Травня 2013 11:00
Працівники Ягодинської митниці Міндоходів забезпечили оперативне проведення митних процедур для 65,5 тисячі легкових авто та більше 10 тисяч вантажівок, - повідомили у головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Туристи, які подорожували в обидві сторони польсько-українського кордону, теж не відчули незручностей під час обслуговування на митниці, - запевнили фахівці Ягодинської митниці. Майже півтори тисячі автобусів з подорожуючими після митних процедур перетнули кордон без зволікань.

До такої кількості бажаючих перетнути кордон фахівці Міндоходів готувалися заздалегідь. Протягом 1-12 травня Ягодинська митниця працювала в посиленому режимі, а задля уникнення ситуативних черг та спрощення перетину кордону на пунктах пропуску, де фіксувалося зростання пасажиропотоку, було організовано роботу додаткових смуг. Окрім того, протягом травневих вихідних відбулося збільшення кількості інспекторів, які працювали на спеціально облаштованих виносних робочих місцях безпосередньо на смугах руху.

Такі заходи дозволили швидко та без затримок здійснювати усі митні процедури. Зокрема, протягом травневих вихідних фахівці Ягодинської митниці Міндоходів оформили майже 3 тисячі вантажно-митних декларацій.

У Головному управлінні Міндоходів у Волинській області запевняють, що громадяни України та іноземні гості і надалі не відчуватимуть жодних незручностей при перетині українського кордону, особливо у святкові дні.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus