USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Медійники Волині поєднали спорт та відпочинок. ВІДЕО

9 Серпня 2013 10:45
Види змагань на спартакіаду для волинських журналістів організатори підібрали з урахуванням статусів її учасників. Досвідом волинських репортерів в організації подібних змагань вже зацікавились колеги з Польщі, інформує ТЦК.

Місцем проведення обласної спартакіади працівників засобів масової інформації традиційно обрали спортивно-оздоровчий табір «Оберіг», що в селі Уховецьк Ковельського району. На урочистому відкритті змагань учасників привітав голова Ковельської райдержадміністрації Сергій Матяшук.

Для участі в ювілейній 10-ій спартакіаді медійників, зареєстрували 5 команд. Окрім газет «Діалог», «Колос» та «Слава праці», за перемогу змагались також об'єднана команда працівників місцевих видань Ковельського, Ківерцівського та Любомльського районів, збірна телерадіокомпанії «Аверс» та інформагенції «ZIК».
У повідомленні йдеться, головне - не перемога, а участь. Олімпійське гасло підійшло і для змагань «акул пера». Тому й спортивні види спартакіади організатори підбирали з урахуванням статусів її учасників.
Окрім шести залікових видів спортивної програми спартакіади учасники змагалися і у риболовлі. А сонце, повітря та вода мальовничого озера Ухо допомогли журналістам поєднати спорт та відпочинок.
Досвідом волинських репортерів в організації подібних змагань вже зацікавились колеги з Польщі.
Щодо спортивних підсумків, переможцем 10-ої обласної спартакіади працівників засобів масової інформації визначили об'єднану команду журналістських колективів газет «Вісті Ковельщини», «Вільним шляхом» та «Наше життя». Переможцям та призерам спартакіади — журналістам Іваничівської районної газети «Колос» та об'єднаної команди «Телерадіокомпанія «Аверс» - інформагенція «ZIK» - вручили пам'ятні медалі та кубки.
Співорганізатори заходу - обласна організація Національної Спілки журналістів України та центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus