USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Медична, пенсійна та земельна реформи зайшли у глухий кут, - Констанкевич

24 Травня 2017 12:49
Найболючіші соціальні реформи – медична, пенсійна та земельна, які сьогодні намагається запровадити Кабмін, викликають неабиякий суспільний спротив. На цьому 24 травня у прямому ефірі телеканалу «Рада» наголосила народний депутат від Волині, член політичної партії «Українське Об'єднання Патріотів – УКРОП» Ірина Констанкевич, інформують у прес-службі партії.

«Усі три основні реформи уряду є суперечливими та відчутно збурюють суспільство. Вони створюють такий ажіотаж і викликають неприйняття тому, що Кабінет Міністрів не має чіткого, ясного й логічного пояснення, якою ж має бути кожна реформа. Але водночас усі ці зміни сьогодні конче необхідні державі, тож діяти слід дуже оперативно», – підкреслила Ірина Констанкевич.

Політик, зокрема, зазначила, що наразі зовсім не здивована заявою міністра аграрної політики та продовольства Тараса Кутового про відставку, адже зміни, які відбулися в аграрній галузі протягом останніх двох років, додали ще більше хаосу в життя громадян.

«Я б не здивувалася, якби наступною, хто подав би у відставку, стала в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, адже медична реформа також зайшла у глухий кут», – зауважила народний депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цвинтарчук А.А. Показати IP 24 Травня 2017 12:53
Не реформи зайшли в глухий кут , а наша революційна влада " професіоналів " ...!!!
Анонім Показати IP 25 Травня 2017 08:46
у глухому куті вони зустріли президента, премєр-міністра та ще купу злодюг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus