USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні не призупинятимуть медичну реформу, – Степанов

8 Травня 2020 11:40
В Україні не призупинятимуть медичну реформу через проблеми, що виникли через недофінансування окремих галузей, лікарень.

Про це в прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, пише УНІАН з посиланням на ТСН.

«Ми не призупиняємо реформу. Це не може бути в жодному разі. Основні речі, які будуть відбуватися. Перше – будь-яке фінансування буде виключно через Національну службу здоров’я. І це не обговорюється. Ніяких повернень до медичної субвенції вже не буде. Фінансування первинної ланки залишається так само, як воно було в минулому році. Фінансування буде йти через договори відповідно по тарифах», – сказав Степанов.

Міністр наголосив, що «для нас важливо, щоб не закрились лікарні. Зараз практично всі лікарні, які перебувають на вторинному і третинному рівнях, уклали угоди».

Як повідомлялося, раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, МОЗ не збирається згортати другий етап медичної реформи, а виправлятиме помилки у плануванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Танцующие гробовщики Показати IP 8 Травня 2020 11:59
Медицина будет реформирована методом Ницше: "падающего подтолкни" или его друга Стервененко:"убегающего догони и добей"?
Ясно понятно Показати IP 8 Травня 2020 12:14
І чому він так на пашинського подібний? Теж душогуб?
Анонім Показати IP 8 Травня 2020 12:40
З такою медичною реформою лікарні треба обходити десятою дорогою, не хворіти та надіятись тільки на себе!
а Показати IP 8 Травня 2020 13:22
для цього і Супрун ставили щоб почала реформу по гуманному знищенні українців. а ці продовжують її . і хоть провідні лікарі України кричать що це вбиває медицину їм всерівно по барабану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus