USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським медикам безплатно купують житло

8 Лютого 2014 17:50
Медпарцівників сільської місцевості забезпечують житлом у Маневицькому районі. Таким чином хочуть зацікавити молодих фахівців працювати в «глибинках»

Про це повідомили вчора, 7-го лютого, під час засідання колегії управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Торік в обласному та районних бюджетах передбачили кошти на придбання житла у сільській місцевості для головних лікарів та лікарів амбулаторій загальної практики-сімейної медицини.

Купили будинки для лікарів Четвертнянської і Троянівської амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, лікарів акушер-гінеколога і хірурга Маневицької центральної районної лікарні.

Цього року в Маневицькому районі планують купити для медиків ще три квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
зрадник Показати IP 8 Лютого 2014 19:26
І не тільки медикам, і - податківцям. Вони теж вкрай необхідні, особливо ті, що в Луцьку не проживають.
Гость Показати IP 9 Лютого 2014 15:01
А ви своїх місцвих з Маневич відправляйте працювати до себе на Родину піднімати Полісся золоте, а то вони всі у Луцьк пруться з забитих сіл із злидні.Хочуть до городу. Місцеві лучани не можуть влаштуватися на роботу особливо в освіту там усі полішуки,бо мають грошенята заплатити.Там тільки свої ,куплені проходять.Ото корупція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus