USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Медики Ковельщини отримали новий санітарний автомобіль

20 Лютого 2009 14:09
Голова райдержадміністрації ВалентинСкуба, голова районної ради Михайло Гайдучик відвідали з робочим візитом Голобську районну лікарню та брали участь в урочистостях з нагоди передачі нового санітарного автомобіля колективу лікарні. Про це 20 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Ковельської РДА, з районного бюджету на закупівлю санітарного автомобіля виділили понад 86 тисяч гривень. Звертаючись до колективу лікарні та гостей Валентин Михайлович сказав, що «вкладаючи кошти в медицину, купуючи сучасну медичну техніку, ми робимо значний внесок в організацію якісного та своєчасного лікування».
У ході візиту він також наголосив на значних позитивних змінах в роботі Голобської районної лікарні № 2. Від імені районної влади голова райдержадміністрації пан Скуба привітав з 60-річним ювілеєм головного лікаря Голобської районної лікарні Миколу Кобильчука, подякував за професіоналізм, активну життєву позицію та побажав міцного здоров’я.
Присутні оглянули приміщення Голобської районної лікарні та поспілкувалися з колективом, хворими лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus