USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Мельникович недостатньо компетентний, щоб розібратися в ситуації із затриманням «вартівців»

11 Серпня 2017 15:45
Екс-керівник СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, якого напередодні виборів в Адміністрації Президента вирішили зробити губернатором Волині, недостатньо компетентний, щоб коментувати затримання членів "Варти порядку".

Один із фундаторів БФ "Волинь2014", Мельникович займається волонтерством та не надто переймається перепитіями навколо "Варти порядку", пише Волинь24.

«Я такими речами зараз мало переймаюся і навіть не відстежую їх. Ми займаємось зараз волонтерством, допомагаємо будувати храм у Волновасі. Це набагато благородніша справа», - зазначив Мельникович.

Крім того, Володимир Мельникович додав, що він недостатньо компетентний, щоб коментувати те, в чому має найперш розібратись поліція.

Нагадаємо, затримання Олександра Тиводара відбулося 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.

Беручи до уваги те, що Тиводар не переховувався від суду, має виключно позитивні характеристики, зважаючи на його стан здоров'я, суддя вирішив відмовити у клопотанні прокурора. Як запобіжний захід суд визначив не утримання під вартою, а особисте зобов'язання. 10 серпня його звільнили з-під варти у залі суду. Таке рішення в залі зустріли оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 12 Серпня 2017 20:29
Бреше, аж пищить стати губернатором.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus