USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Аудіозапис з лайкою Порошенка викликав парад мемів у соціальних мережах

22 Лютого 2019 21:13
У соціальних мережах обговорюють аудіо, яке днями з'явилося в мережі, де голос Петра Порошенка в лайливій формі запитує співрозмовника, яких йому не вистачає реформ. Розмова нібито йшов з головою Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку Тимуром Хромаєвим з приводу його посту в Facebook з критикою реформ в банківському секторі, пише Страна.

Зі слів журналіста Олександра Дубінського, який опублікував аудіо, його цінність в тому, що воно демонструє всім, чим насправді займається президент країни зі зруйнованою економікою, яка воює з країною-агресором: сидить в фейсбуці і шукає, хто його наважився покритикувати.

В інтернеті відразу почали з'являтися меми. Основною темою для жартів стала фраза, сказана президентом: "Де тобі @лядь ще, Тимур, реформ не вистачає?". Її тут же розтягнули як підпис до різних картинок.
Цей мем вподобав фігурант аудіозапису Тимур Хромаєв
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrij Показати IP 22 Лютого 2019 21:52
молодцы, креативненько !!!!!
Хуан Показати IP 23 Лютого 2019 07:56
Ні про що - з сучасними технологіями можна зробити "запис" як пут@н з ляшк@м в гей порно знімаються Та і сам "журналіст" і жовта преса "сегодня" - це два підтверджених джерела фейків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus