USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Мене дивує позиція фракції БЮТ в обласній раді», – Микола Романюк

13 Жовтня 2008 09:03
Голова облдержадміністрації Микола Романюк наголосив, що 10 жовтня на сесії обласної ради не були затверджені запропоновані зміни до обласного бюджету на 2008 рік. «Мене дивує позиція фракції блоку Юлії Тимошенко, коли вони не проголосували за це питання», – зазначив голова облдержадміністрації. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Запропоновані зміни зумовлені прийняттям 3 вересня 2008 року Закону України  про внесення змін до Державного бюджету України на 2008 рік, відповідно до якого місцевим бюджетам області виділено додаткову дотацію для забезпечення Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів у повному обсязі. Для обласного бюджету розмір цієї дотації визначений у сумі 4332,6 тисячі гривень. Станом на сьогодні відповідні кошти з державного бюджету уже профінансовані.
«На сесії обласної ради залишилося лише затвердити розподіл коштів додаткової дотації, який проведено на підставі розрахунків головних розпорядників коштів обласного бюджету, але пропозиція не була підтримана.  А відтак, у середньому, один працівник соціально-культурної сфери області може не доотримати 10% від посадового окладу.  І це питання я буду знову порушувати у середу на сесії обласної ради, адже ми не можемо залишити вчителів та лікарів без доплати», – наголосив голова облдержадміністрації. Крім того, як інформує прес-служба голови ОДА, Микола Романюк закцентував увагу журналістів на тому, що депутати не підтримали пропозицію облдержадміністрації в частині перерозподілу коштів на підтримку ЗМІ. У той же час фракція БЮТ запропонувала спрямувати ці ж гроші на видання «Енциклопедичного словника Волині» та проведення III Чемпіонату любителів сала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2008 09:58
ЗМІ можуть заробляти самі, бо якщо спонсорує влада, то й піарити треба владу (окремих осіб за рахунок бюджетних коштів), ЗМІ з комуналки повинні перейти в приватні тоді ми зможемо говорити про свободу слова
Андрій Показати IP 13 Жовтня 2008 12:08
ОДА-окрема гілка виконавчої влади ,що принципово не визнає права місцевого самоврядування на Волині.Це підтверджено в багатогодинною тяганиною з Голосуванням по Загреві.То чого БЮТ має дослуховуватись до ініціатив "глухої" позиції Романюка і К. Якщо "імунітет" заступника Голови важливіше за добробут тисяч учителів,якщо конструктивну співпрацю з базовою фракцією БЮТ в обласній раді, НУ-НС проміняли на угоду віртуальним ЄЦ ? Немає чого жалітися пане Романюк,ви самі собі обираєте "друзів" з якими каламутите воду в області. Коли будете в Ковельському районі виправляти "Політичні прорахунки"? вам затишно і тихо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus