USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Маленькі пацієнти Волинської обласної лікарні отримали подарунки

19 Грудня 2018 19:04
Дітям, які на період свят опинилися в лікарні, допомога та підтримка потрібні чи не найбільше. Аби подарувати таким діткам святковий настрій та солодощі, їх вирішили привітати депутати, представники міської та обласної рад від партії «Українське об’єднання патріотів-УКРОП», які завітали до Волинської обласної дитячої лікарні.

Аби підтримати дітей у лікарні, акцію до Дня Святого Миколая ініціювали депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, депутат Луцької міської ради Сергій Шкода, депутат Ківерцівської районної ради Володимир Юрчук.


"У день такого доброго і світлого свята потрібно дарувати радість дітям, тому ми згадали про тих, кому увага та підтримка вкрай необхідні. Це дітки, які перебувають в обласній дитячій лікарні, –розповів Вячеслав Рубльов. – Навіть якщо Миколай приніс їм подарунки під подушку, захотілося зробити для цих діток ще й несподіваний сюрприз. Тим більше такий заклад, як Волинська обласна дитяча лікарня – дуже значимий для всієї Волині, адже сюди у випадку хвороби потрапляють дітки з області, з районів, а також і з міста. Вважаю, що наша ідея виправдана, ми щиро розділили святковий настрій із дітьми та із колективом справжніх фахівців, які невтомно працюють у цьому закладі. Гадаю, і діткам і дорослим буде приємним відчути, що про них пам’ятають і їх підтримують. А те, що ми підтримуємо медичну галузь Волині, можна побачити в обласному бюджеті, який обласна рада пропонує на розгляд, де передбачена саме значна підтримка та увага медичним закладам області".

Солодкі подаруночки та фруктові набори ініціатори свята передали дітям, які безпосередньо і щиро раділи увазі та смачним дарункам, охоче дякували посадовцям і розповідали про себе та свої враження. Святкові подаруночки передали в кілька відділень лікарні, а також тим діткам, які через хворобу не могли взяти участі у святковій зустрічі.


"У медичному закладі лікуються дуже багато маленьких лучан, а в цей святковий день усі дітки повинні мати подарунки і достатньо уваги від дорослих, – зазначив Григорій Недопад. – Хочеться відволікти увагу дітей та їх батьків від проблем зі здоров’ям і подарувати їм невеличке свято, яке залишить добрі спогади про День Святого Миколая. І варто бачити оченята дітей, які загораються радісним вогником, і яких дійсно хочеться підбадьорити".

Головний лікар Волинської обласної лікарні Сергій Ляшенко подякував представникам влади за увагу та розповів, що лікування в даному медичному закладі щороку проходять близько 16 тисяч дітей. Амбулаторно обстежується та обслуговується – близько 70 тисяч. Одночасно в закладі лікуються 300-350 дітей. А також тут зміцнюють своє здоров’я близько 2 тисяч недоношених діток.

"Це єдина обласна лікарня, яка працює одночасно і для міста, і для області, щодня і щогодини тут відчинені двері для маленьких пацієнтів", – зауважив Сергій Ляшенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 19 Грудня 2018 21:55
Хороша робота хлопці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus