USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Мене пішли, щоб я повернувся, але вже не сюди», – Арсеній Яценюк

12 Листопада 2008 18:49
Сьогодні, 12 листопада, вже екс-спікер українського парламенту Арсеній Яценюк дав свій останній брифінг у його стінах. Про це 12 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Варто зазначити що перед цим наші депутати проголосували за звільнення Голови Верховної Ради. «За» висловилося 233 народних депутатів із 350, зареєстрованих в сесійній залі. Зокрема, підтримали відставку пана Яценюка 175 депутатів від фракції Партії регіонів, 1 – від БЮТ, 10 – від «Нашої України – Народної самооборони», 27 – від КПУ та 20 – від Блоку Литвина.
«Найважливіше не допустити похорону української демократії, через пишні похорони парламенту», – зазначив екс-спікер. А з приводу його подальшої політичної кар’єри він розповів: «Я формую політичну силу, яка об’єднає більшість українців».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Відвертий Показати IP 12 Листопада 2008 20:00
Під час голосування проявилась дійсна сутність ЄЦів на чолі з гарантом і балогою, у них все побудовано на підлості і зраді - згадаймо весь шлях до президенства гаранта. Ой як хочется залишитись при владі. Напевно, там не просто добре а дуже добре - корто немає дна і все "пійло" прихрюкуючи можна сьорбати. Народ все бачить і все памятає! Як говориться "Нічто не забито, нікто не забит!" (і в першу чергу під час виборів). Панове, халява не пройде - а за такими як Яценюк майбутнє!
реформатор Показати IP 12 Листопада 2008 22:22
Дуже прикро.Яценюк повертайся та винеси політичне сміття з парламенту вперед ногами.
Відвертий Показати IP 12 Листопада 2008 23:43
Шановні модератори! Чому мій коментар до цієї статті канув у вічність! Що немає добра від власника сайту? Цензура! Заборонено проти ЕЦів будь які коментарі, відпрацьовуєте грошенята-подачки?! Ясно! Сайт був створений під ЕЦи - тоді назвіть сторінку "Новини від лукавого з Волині" або "Музику замовлено ЕЦами", або "Волинська сторінка гуцула Балоги".
Перехожий Показати IP 13 Листопада 2008 12:24
Схоже на те, що весь цей БАЛОГАн не скоро закінчиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus