USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мер Луцька не пояснив, чому не повертає кошти у міський бюджет

24 Червня 2015 14:46
Луцький міський голова Микола Романюк відмовився відповісти на питання депутата міськради про те, чому він зволікає із поверненням у міський бюджет коштів, втрачених через його рішення про звільнення з посади Лілії Кревської.

Про це йшлося під час 75 сесії міської ради 24 червня.

З’ясувати, коли міський голова Микола Романюк планує повернути у міський бюджет кошти, втрачені внаслідок помилкового звільнення з посади заступника начальника міського управління освіти Лілії Кревської, намагався голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов.



Він нагадав, що письмово звертався із цим питанням до міського голови, який обіцяв повернути кошти у разі завершення процедури апеляції у суді.

Наразі рішення Миколи Романюка суд визнав незаконним, тож депутат просив міського голову назвати причину зволікання.

Микола Романюк не став відповідати на запитання депутата, зауваживши, що всі пояснення дав під час минулої сесії міської ради, коли Андрій Осіпов був відсутній у залі засідань (тоді мер стверджував, що питання досі перебуває у судах).

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що рішенням Вищого адміністративного суду Лілію Кревську 30 жовтня поновили на посаді з 30 січня цього року. Кошти за вимушений прогул досі їй не повернули. Ще 29 січня цього року міський голова видав розпорядження про скорочення її посади, таким чином втретє протягом чотирьох років звільняючи її.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хлоп Показати IP 24 Червня 2015 14:53
Дуже класна фотка Осіпова! Треба змінити назву сайту на "Прожектор Осіпова" та замість N розмістити цю фотку!
Анонім Показати IP 24 Червня 2015 21:07
Молодець Осіпов. Мер повинен повернути гроші в казну.
ПІАР Показати IP 24 Червня 2015 22:45
Д*РАК ОСІПОВ А ЯК АДВОКАТ ВЗАГАЛІ ****** ПОВНИЙ,НАКАЗ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ ПІДПИСУЄ РОМАНЮК А ОФОРМЛЕННЯМ ЗВІЛЬНЕННЯ ЗАЙМАЮТЬСЯ КАДРОВИКИ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus