USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Судова тяганина з Романюком: Кревську поновили, але її посаду скорочують

30 Січня 2015 13:11
Лілія Кревська таки приступила до виконання своїх службових обов’язків на посаді заступника начальника управління освіти Луцької міської ради. Розпочала свою роботу вона сьогодні 30-ого січня.

Утім жінку чекав сюрприз – разом із поновленням на роботі їй вручили розпорядження, згідно із яким 30-ого березня посаду у зв’язку із «змінами в організації праці, зменшенням кількості працівників» скорочують. Таким чином, Кревській повідомили про її можливе вивільнення.

Нагадаємо, після трирічної судової тяганини 30 жовтня рішенням Вищого адміністративного суду України посадовця остаточно поновили на займаній раніше посаді.

Втім Луцький міський голова Микола Романюк не погодився з рішенням суду й попросив переглянути справу.

Натомість Вищий адміністративний суд України відмовив Романюку в перегляді справи, що стосувалася остаточного поновлення Лілії Кревської на посаді заступника начальника управління освіти Луцької міської ради.

Посаду наразі їй нібито повернули, однак повідомили про подальше скорочення посади та можливе вивільнення.

Так, сьогодні жінка була запрошена на ранкову зустріч до першого заступника міського голови Святослава Кравчука, де і отримала цю інформацію.

Кревська вважає прецедентом ситуацію, коли тричі за свою каденцію міський голова Микола Романюк звільняє працівника, більше того – одного і того ж.
«Мені прикро, що майданівські ідеали реалізуються таким чином», - резюмує жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
ВОНО Показати IP 30 Січня 2015 13:17
мені на Кревську нас ... ,але Романюх вже зовсім нюх втратив і пора його люструвати ... садовими ножницями
про корупціонерів до ВОНО Показати IP 30 Січня 2015 22:34
господар слова Сьогодні, 22:01 В часи головування в ОДА сьогоднішній мер на зборах працівників ЛВПУ по питанню краденого гуртожитку заявив "Грушка Г.М. працювати заступником начальника управління О і Н більше не буде!" Сказав привселюдно і ... виявився господарем свого слова : сказав слово - і ... забрав слово. Грушка ще довго "розбудовував" профтехосвіту області разом з Поповичем. "РОЗБУДУВАЛИ". А дружина засудженого директора ЛВПУ привселюдно заявила: "Славик Кравчук у Генки друг, Романюк крестил нашего зятя - нас выручат, нам помогут, никто ничего нам не сделает". В часи коли Романюк М. Я .був губернатором ...
Христя Показати IP 30 Січня 2015 13:23
А Кравчук теж такий вже борзий що б усіх тільки скорочував а сам вже пенсінер все працює і працює і молодь не спішить на роботу брати і тальки мабуть тих хто зв"язки має. Та у владі нашй ну нічого в кращу сторону не міняється
123 до Христя Показати IP 30 Січня 2015 14:31
Як створювати нові департамени то економічного розвитку, то туризму, то ще якусь структурну "дуууууже важливу і діючу" одиницю, то про зменшення кількості працівників не йдеться". Заступників понабирав собі хоч гать гати, а працює одна Соколовська. Тарас ходить тільки скрізь "страрший куди пошлють", кравчук тільки те і робить, що людей гнобить, а ще помічничок є дуже "роботящий".......отой вухатий. Ходить як примара за Романюком. Оцих да, скорочувати не треба, ще когось візьміть! А до вчительки вцепились. Дурню ясно, чого так раптово посада підлягає скороченню. Обідили колю царєвича і вернули неугодну йому, то тепер ще так попробує. Як мер нікудишній, то хоч би мужиком був
депутат до Христя Показати IP 30 Січня 2015 18:27
Кравчуку 62 роки - граничний вік перебування на службі. Покажи приклад, напиши заяву на звільнення. Так ні сам зубами тримається за крісло. Ще правда йому Карпомизове медом помазане.
христі Показати IP 30 Січня 2015 13:28
а ти хочеш на його посаду а тобі скільки до пенсії ,
До Лілі Показати IP 30 Січня 2015 13:46
Ліля, про які ідеали, тим більше майдану, ти говориш? Як говорив Остап Бендер: "не лапайте её своими грязными руками". Тобі життя не вистачить судитися за свою нікчемну посаду, а основне ти так і не зрозуміла, що будь яка посада не варта трьох років життя. Знаю, що жодні ідеали тобі не відомі... бажаю успіху в судах і чергових поновлень на посадах. З любов'ю, колишній, тобою незаконно звільнений!
також до До Лілі Показати IP 30 Січня 2015 15:25
давно ту лілю знаю, вона ще та "людинонька"
знаю до також Показати IP 30 Січня 2015 18:09
Так Ліля жінка з характером . Але їй притамання рідка для чиновників риса - ЛЮДЯНІСТЬ.
правда до До Лілі Показати IP 30 Січня 2015 18:19
Ця жінка довела нікчемному Романюку,що люди мають гідність .В своїй справі вона першопроходець, для Волині це вперше ,щоб людину 3 раз один той самий голова поновлював на роботі. МОлодець не опустила рук, не втратила віру і захистила себе.
Ковель до правда Показати IP 30 Січня 2015 18:22
В мене теж знайома з Кіндером так судиться і теж переможе, бо правда перемагає! Мери вже геть землі під ногами не чують! Але нічого, жовтень вже не за горами. Вірю, що і в нас в Ковелі і у Луцьку оберуть достойних людей!
Анонім Показати IP 30 Січня 2015 14:16
Мабуть в обласному управлiннi буде заступником начальника-начальником дошкiльної та загальної середньої освiти. Там якраз вiльна вакансiя.
до 123 Показати IP 30 Січня 2015 15:15
ви так детально все знаєте, мабуть і самі там крутитесь-тільки не визнали вас-от і плюєтесь жовччю, знаю.що проблема давня-мабуть хороше місце в освітянському керівному кабінеті-от івся катавасія,
нейтральний арбітр Показати IP 30 Січня 2015 15:57
Голову міста можна зрозуміти як людину і як мера: довести справу до логічного кінця. Я б на його місці поступив би точно так. Рішення і поступки зі сторони Кревської? Важко говорити про щось позитивне. Та й три роки викинути на судові засідання... тут теж немає здорового глузду. Одне відомо: Кревська на посаду не повернеться і це треба було зрозуміти з самого початку. Знаю одного "принципового" чорнобильця: посивів і постарів в судах, втратив решту здоровя, ходить по вулиці з тремтячим підборіддям і з кілочком, але ще судиться. Переймаюсь, аби цього не трапилось з нашою багаторічною позивачкою. Успіхів!
Які в нас добрі люди до нейтральний арбітр Показати IP 30 Січня 2015 18:05
Як це не повернеться? Читати не вмієте "Лілія Кревська таки приступила до виконання своїх службових обов’язків на посаді заступника начальника управління освіти Луцької міської ради. Розпочала свою роботу вона сьогодні 30-ого січня". А там далі видно буде.....скоротять посаду -не скоротять, а факт є факт.Ви б краще за себе переймались, а не людям злорадствували. Здоров'я може втратити не тільки принциповий чорнобилець, але й такий дуполиз влади як ви. Ніхто від цього не застрахований
соломонове рішення Показати IP 30 Січня 2015 16:33
Кревській задля збереження свого здоров*я і марно втраченого часу варто було ще три роки назад піти на компроміс. Це допомогло б їй отримати рівноцінну посаду, хоч би в зарплаті. Компроміс - це кредо педагога, а впертість і принцип - інструмент тюремного наглядача. При розпаді більшовицького режиму багато розумних людей (не усі ж тоді були дурнями!!!), втратили високі посади, в тому числі й Романюк. Не пам*ятаю випадку, щоб хтось з-за цього покінчив життя самогубством чи виїхав на острів св. Єлени. Життя красиве в будь-яких проявах і на будь-якій посаді. Багато років назад при вступі в університет я вибрав на вступному екзамені з літератури твір на вільну тему: "Всяка праця прекрасна". Написав його на п*ятірку і слідую цьому принципу донині. І впевнений, що мої однодумці (не сумніваюсь, що таких - абсолютна більшість), з іронією ставляться до вчинку пані Кревської. З повагою і співчуттям - журналіст.
Анонім до соломонове рішення Показати IP 30 Січня 2015 16:39
супер...
Свобода слова до соломонове рішення Показати IP 30 Січня 2015 18:19
От і видно яка у нас журналістика - гроші це наше все" Це допомогло б їй отримати рівноцінну посаду, хоч би в зарплаті", принциповість вважається чимось негативним "принцип - інструмент тюремного наглядача", помилки типу "років назад, з-за", та і як можна писати з повагою, якщо іронічно ставитись! Хахаха
ххх Показати IP 30 Січня 2015 18:01
Обізвались прихвостні Романюка. Справа не в кревській , а в діях романюка. Не може стара гвардія гідно програвати суди. В її крові гнобити людину, тому ковтнути програні суди романюку важко от і далі крутить світом.
школа Показати IP 30 Січня 2015 18:03
Богданівна тримайтесь ! Ви молодець .Раді, що Ви повернулись .Скоро вибори і Луцьк вибере нового мера .
вчителька Показати IP 30 Січня 2015 18:19
В даному випадку краще бути прихвостнем Романюка, ніж підтримувати в нерозумних діях Кревську. Гуманніше. Кревська може досудитись до того, що залишиться з праскою, тарганами і тапчаном з соломяним матрацом в підвальному приміщенні. Просудить усе і залишиться, як Чіпка в Панаса Мирного. Нехай іде і працює вчителькою, якщо хтось візьме її з такою "аурою". Це вона крутить світом, як циган сонцем.
Чіпка до вчителька Показати IP 30 Січня 2015 18:31
Ви взагалі знаєте семантику слів "гуманніше" і "аура"? Чи просто слова гарні?)))) І поясніть, будь ласка, звідки вчителька літератури( бо навряд пересічний громадянин так добре пам'ятає твір Мирного) так добре знає як "все можна просудити"? Сміх та й годі.....маразм крєпчал. Чекаю коли учілкі почнуть цитуваті вірші, бо до аналогій з творами вже дійшли))))))
завуч Показати IP 30 Січня 2015 18:22
Нехай йде до Бондаря домогосподинею чи покоївкою.
Вже нікому не цікаво до завуч Показати IP 30 Січня 2015 18:33
Наша пісня гарна й нова
Маруся до завуч Показати IP 24 Березня 2015 15:09
Правильно. Звідки взялася туди хай і йде!!!!
опа Показати IP 30 Січня 2015 18:40
коментар було видалено
романюку Показати IP 30 Січня 2015 18:49
Романюк -хочете воювати їдьте на схід . Чого вчепились до людини ? Вам що немає чим зайнятись ? В країні війна, кожен день гинуть люди ,а ви себе поводите як сепаратист. З такими керівниками там не треба Путіна. Свої доїдять.
Луцьк Показати IP 30 Січня 2015 20:11
Не вистачає вже нервів читати. Скільки та гнида романг... Дон буде бризгати слюною. Як шкода що вибори не в березні. Ще не встиг поновити вже знов хоче скоротити. Висновок знає романюк що скоро самого не буде тому така агонія
Анонім до Луцьк Показати IP 31 Січня 2015 10:28
коментар було видалено
дар мер до Луцьк Показати IP 31 Січня 2015 16:42
Житинськи ...))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 3.14 дар - Романюк --------Пі -------- Ви подивіться скрізь вилазить цей п*д*р Романюк навіть на домовини покійників , а на похорон вбитого КУРУКА п*д*ль Славко Кравчук з листочком прийшов...,коли вже матері наших дітей будуть гнати як ішаків цю п*д*ль з посад та Луцька з їх "кришами та прихватами" у МВС Прокуратурі і Судах : Кривицьких Кравчуків Романюків і їх холуїв...з смердюхів...!
потерпілий від Роман Показати IP 30 Січня 2015 22:26
коментар було видалено
Житинськи Показати IP 30 Січня 2015 22:32
коментар було видалено
Андрій Показати IP 30 Січня 2015 22:38
Лілю,Ви мужня жінка,тримайтеся!Коли все стане на свої місця,а я віру в це,то таким горе керівникам,як Романюк і Кравчук,місця на керівних посадах не знайдеться.
Хлоп Показати IP 30 Січня 2015 22:58
Ну да, Палиця приiхав...))) заворушилися, ВН?)))
так би подумали вн до Хлоп Показати IP 30 Січня 2015 23:14
яке ж ти убоге, хлоп ) ВН завжди "ворушилися"!
Хлоп до так би подумали вн Показати IP 31 Січня 2015 11:45
Але ж ти багате розумом та культурою, дитино)) ВН в кiнцi кiнцiв знайшли собi талановитого "захисника"))
а чого він на неї Показати IP 31 Січня 2015 00:38
А чого він на неї обізлився? Не налила чи не дала небогу соковиту? В чому суть справи підкажіть.
3333 Показати IP 31 Січня 2015 15:39
"Мені прикро, що майданівські ідеали реалізуються таким чином", але Кревську звільнили у серпні 2013 року, ще набагато місяців раніше, ніж розпочався Майдан. Хто не знає ситуації, той реально на лозунги ведеться
совість Показати IP 31 Січня 2015 19:33
Всі хто був на Майдані, а там була і кревська щиро вірили ,що відбудеться перезавантаження ,очищення влади. Нажаль , все відбувається дуже повільно. Сумно всім, що мало змінилось на краще.Майданівські ідеї гольмуються. А в Лучан є велике ГАЛЬМО - романюк. я теж думав, що романюк заспокоїться ,але він нічого так і не зрозумів, ні з чим і не рахується.Совковий керівник.
коля тормоз до совість Показати IP 31 Січня 2015 20:18
… Щоб цього не трапилося, ухвалюють норми і правила, яких громада має неухильно дотримуватися. На державному рівні такі правила називаються законами. Натомість комсюковські гальма, перевищуючи свої повноваження й посилаючись на «волю народу», свідомо порушує ці правила й фактично заохочує громаду порушувати їх знову. А потім дивується, чому платять так мало податків, рівень злочинності зростає, а добробуту – падає.
СССР Показати IP 1 Лютого 2015 18:54
Романюк, попробуй ще раз тронути Кревську , .......будеш знати..............
Маруся до СССР Показати IP 24 Березня 2015 15:18
А то що? Кревська перед виборами перейде ще в якусь партію і сворить конкурекцію Романюку? За три роки судових тяганин ніде себе не знайшла? Така добра, що ніхто на роботу не бере!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus