USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи компенсує Романюк бюджету збитки від своїх незаконних рішень

28 Жовтня 2015 10:14
Компенсувати 70 тисяч гривень, які втратив місцевий бюджет від незаконних рішень міського голови про звільнення з посади Лілії Кревської знову закликають міського голову.

Про це йшлося під час 80 сесії Луцької міської ради 28 жовтня.

Як зауважив голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов, службова особа повинна нести відповідальність за свої дії, якщо вони визнані судом незаконними. Так, розпорядження луцького мера Миколи Романка про звільнення Лілії Кревської визнане незаконним трьома судами, також незаконним визнане винесення їй догани. Такі рішення завдали збитків місцевому бюджету у розмірі 70 тисяч гривень, тобто, за помилки мера сплатили лучани. Депутат зауважив, що Микола Романюк – не найбідніший міський голова, тож має фінансову можливість сплатити кошти до бюджету.

Своєю чергою, Микола Романюк відповів, що «зробить все згідно з чинним законодавством».

Нагадаємо, йдеться про справу заступника начальника міського управління освіти Лілію Кревську, яка понад три роки намагалася поновитися на посаді через суд і дійшла до найвищої інстанції – Вищого адміністративного суду України. Так, 30 жовтня 2014-го року Феміда остаточно поновила її на посаді. Однак, відновити справедливість на довго не вдалося, адже на роботі жінку поставили перед фактом, що30-ого березня її посада в управлінні взагалі скорочується.

Зауважимо, що Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Луцький міський голова Микола Романюк, відповідаючи на депутатські запити, обіцяв відшкодувати бюджету Луцька видатків, які виникли з вини очільника.

ЧИТАТИ ЩЕ: КРЕВСЬКА ПРОПОНУЄ «МИРОВУ» ЛУЦЬКОМУ МЕРУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 10:31
А коли вже, нарешті, понесе відповідальність за свої дії сам Осіпов?!
Зайчик до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 11:28
Ой а шо там Осіпов натворив?
Хлоп Показати IP 28 Жовтня 2015 11:29
Лебедина пісня Осіпова, як же важко розлучатися із кормушкою:)) Ну, нічого, для ВН він так і залишиться улюбленим "ньюс-мейкером", правда?:))
Костя Показати IP 28 Жовтня 2015 11:29
А коли опублікують ВН кого звільнили з фіскальної служби? Це ж Яценюк так розпинався що в понеділок будуть звільнені люстровані? І чому всі мовчать? Отак і тут хто при владі -той і "молодець". А Осіпов працює по Закону. А якщо б усі так сиділи склавши руки то дуже зручно це для влади -всі мовчать а вони далі роблять що-хочуть, бо для них законів немає , у них свої закнони.
Аноніму Показати IP 28 Жовтня 2015 11:38
А зловіть його на гарячому і понесіть до відповідальності. Він Романюка упіймав, а що Романюк та його симпатики конкретного, доведеного документально можуть заявити Осіпову?
бюджет Показати IP 28 Жовтня 2015 21:13
Романюк повинен повернути гроші з своєї кишені в бюджет міста. Добре, що знайшлась хоч одна чиновниця, яка поставила комсомольця на місце.
Файно Показати IP 29 Жовтня 2015 11:49
Кревська молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus