USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мерія захистить від депутата людей і пресу?

9 Лютого 2009 16:59
Луцька мерія як третя сторона готова взяти участь у судовому процесі між депутатом міськради Миколою Нікітюком та мешканцями міста і медіа. У цьому 9 лютого мешканку Луцька Зінаїду Онищенко під час особистого прийому громадян запевнив заступник міського голови Микола Іванюк, – інформує репортер «Волинських Новин».
До Миколи Іванюка за допомогою звернулася мешканка Луцька Зінаїда Онищенко, до якої (а також до журналістки Галини Баран та газети «Відомості») позивається депутат Луцької міськради від СПУ Микола Нікітюк. Власне, жінка просила, аби мерія виступила у судовому процесі третьою стороною. Заступник градоначальника запевнив: якщо суд задовольнить відповідне клопотання, то представники юридичного управління муніципалітету долучаться до процесу.
Водночас Микола Іванюк попросив секретаря Луцької міськради Анатолія Бірюкова поспілкуватися із депутатом Нікітюком, переконати його, що негоже судитися із власними виборцями. Однак телефонна розмова секретаря ради та пана Нікітюка особливих результатів не принесла. Зі слів пана Бірюкова, депутат-соціаліст погодився забрати позовну заяву, якщо газета надрукує спростування, а відповідачі заплатять начебто заплачених позивачем 1,5 тисячі гривень мита.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 9 Лютого 2009 17:39
нічого йому не платіть! ще він вам торчить, як земля колгоспу!
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 22:30
та він програє щей моральне відшкодування заплатить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus