USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мерію Луцька ошукали на квартиру

27 Жовтня 2008 16:12
Директор виробничого об’єднання, зловживаючи службовим становищем, підробила звернення до керівництва мерії Луцька про необхідність першочергового забезпечення житлом низки громадян, у тому числі й її, яким необхідно видати ордери на квартири. Про це повідомляють 27 жовтня «Волинські Новини».
На Волині, за повідомленням офіційного сайту МВС України,  працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито відносно директора виробничого об’єднання, яка, зловживаючи службовим становищем, підробила звернення до керівництва мерії обласного центру про необхідність першочергового забезпечення житлом ряду громадян, у тому числі й її, яким необхідно видати ордери на квартири.
У подальшому, згідно з рішенням виконкому, за згаданим посадовцем була закріплена квартира (на час прийняття рішення виконкому в зазначеній квартирі проживала інша сім’я), яку вона, в порушення вимог Закону України «Про приватизацію житлового фонду», приватизувала.
Унаслідок протиправних дій правопорушниці згаданій сім’ї завдано збитків обсягом понад 150 тисяч гривень.
Прокуратура Луцька порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus