USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Меркель проконсультує Трампа щодо конфлікту на Донбасі, - ЗМІ

10 Березня 2017 21:53
Президент США Дональд Трамп наступного тижня проситиме у канцлера Німеччини Ангели Меркель поради щодо того, як США можуть допомогти у врегулюванні конфлікту на сході України, та як взаємодіяти з російським президентом Володимиром Путіним, повідомляє Українська правда з посиланням на Reuters.

За даними видання, наступного тижня під час зустрічі Трамп проситиме у Меркель порад щодо того, як США можуть допомогти у врегулюванні конфлікту на сході України.

Окрім того, Трампу також буде цікаво почути думку Меркель про те, як вести справи з російським президентом Володимиром Путіним.

Візит канцлера Німеччини до США запланований на 14 березня.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, минулого тижня Дональд Трамп розкритикував свого попередника Барака Обаму, звинувативши того в нерішучості і слабкості щодо Росії.

У лютому президент США заявив, що «поважає» російського президента Путіна, однак не впевнений в тому, що вони порозуміються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus