USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ситуація на Донбасі різко загострилася, – штаб АТО

22 Січня 2016 08:32
Ситуація в зоні проведення АТО різко загострилася. Впродовж минулої ночі бойовики обстрілювали українські позиції, застосовуючи при цьому й заборонену зброю.

Про це за станом на ранок п'ятниці, 22 січня, інформує на своїй сторінці у Facebookпрес-центр АТО.

Так, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь у Пісках, Опитному, Красногорівці та Мар'їнці.

Неспокійно було й на Світлодарській дузі, де по українських бійцях, які тримають позиції неподалік Троїцького та Зайцевого, противник бив із великокаліберних кулеметів, а в районі Майорська – з гранатомету.

Крім того, на Маріупольському напрямку бойовики з мінометів та протитанкового ракетного комплексу обстріляли опорний пункт сил АТО неподалік Талаківки, а в районі Старогнатівки ворог застосував 120-мм міномет.

Поновилися обстріли і на Луганському напрямку, найманці з автоматичного гранатомету вели вогонь у районі Золотого.

"За минулу добу зафіксовано 69 випадків порушення режиму "повної тиші" проросійськими бандитами", - наголосили у штабі АТО.

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Тристоронній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню.

Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових.

МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росію, яка ретельно керує діями бойовиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus