USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Меркель вказала Путіну на невиконані пункти Мінської угоди

10 Травня 2015 17:10
Сепаратисти на сході України не пускають українську гуманітарну допомогу, не відвели все важке озброєння і не квапляться обмінювати полонених.

Про це у Москві перед зустріччю з президентом РФ Володимиром Путіним заявила канцлера Німеччини Ангела Меркель, - інформує УП.

З її слів, останні перемовини у Мінську були "дуже жорсткими", але їхнє виконання поки гальмується.

Меркель заявила, що ОБСЄ дає доволі чітку картину того, що відбувається на Донбасі, і після звітів спостерігачів лишається багато запитань до сепаратистів.

"Добре, що ми сьогодні зустрілися в Москві, щоб обговорити наші двосторонні відносини між Росією і ЄС і, звичайно, сприяння територіальній цілісності України", - заявила вона.

Про це інформує Еспресо.TV із посиланням на ТАСС.

Канцлер відзначила важливість рішення існуючих проблем дипломатичним шляхом.

Зі слів Меркель, Німеччина зі свого гіркого досвіду винесла урок.

"Нам необхідно працювати, співпрацювати, у тому числі, в складних ситуаціях, в якій вона є зараз, і намагатися досягати дипломатичних рішень".

Путін, своєю чергою, висловив сподівання, що під час сьогоднішньої зустрічі "вдасться поговорити і про двосторонні відносини, і про розвиток відносин з Євросоюзом в цілому. І звичайно - про проблеми, які зараз є найбільш гострими, у тому числі і про ситуацію в Україні".

Нагадаємо, Меркель також наголосила, що має "глибокі відмінності" у поглядах із Путіним на ситуацію в Україні.

Як повідомлялося, цього року Меркель відмовилась брати участь у традиційному військовому параді у Москві на честь Дня перемоги 9 травня через конфлікт в Україні, проте канцлер наголосила, що відвідає столицю Росії наступного дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 10 Травня 2015 17:15
Що там та баба може Путіну сказати!
аяяй до Анатоль_ Показати IP 10 Травня 2015 18:02
То нехай ваша Наталя Семенiвна щось скаже,!
не пацик Показати IP 10 Травня 2015 17:50
Баба Меркель може сказати Путіну слідуюче : перестаньте носить чужие ордена-воинские звания-рисовать акварельной краской себе раны -притворяясь хромыми и имитируя увечья-грошь цена всему етому параду и глумления над павшими : а также может сказать что небылоб никакой победы еслиб небыло 2го фронта :- как и то кого там собрали затесавшегося ветерана вов байкера хирурга с кометичкой и липовых фронтовиков которые пошли воевать с фашистами с 5-ти лет а реальные помирают в больницах без помощи и милионы солдат лежат в беземяных могилах : а ещеб могла спросить сколько советских солдат убил гитлер на поле сражения- а сколько убили советских солдат нквд- мгб- смерш и умерло в советских конлагерях : а моглаб еще привести с собой сотнью побежденых немцев что-бы расказали как они сейчас живут : но она етому уроду в силу своей политической реальности сейчас нескажет :
Анонім до не пацик Показати IP 10 Травня 2015 21:10
Во первых, научись более менее грамотно писать. Во вторых, если бы не был открыт второй фронт, то на территории всей Европы стояли бы советские войска. Именно по этой причине и был открыт второй фронт. Или ты не в курсе того как, например, французы воевали против Германии, когда последняя напала на Польшу?
волиняка до Анонім Показати IP 10 Травня 2015 21:47
Да ці "не пацики" як пацики - підручника історії ніколи не читали!:)
Джек Воробей до не пацик Показати IP 11 Травня 2015 23:25
Ты в школе не учился? Грамотно писать не умеешь, связно излагать мысли не умеешь, о знаках препинания, как вижу, не слышал никогда. Но зато с умным видом разлагольствуешь о событиях 70-летней давности, рассказываешь нам о том, как было на самом деле. Ну-ну...)))
Анонім Показати IP 10 Травня 2015 21:10
Коли меркель попросили вказати які конкретно пункти Росія не виконує - вона нічого не змогла сказати по суті запитання. Відеозапис прес-конференції, що відбулась сьогодні після переговорів: https://www.youtube.com/watch?v=nbVg8fBX5lQ
БМП до Анонім Показати IP 11 Травня 2015 17:19
Так,вони всі такі в своїй Європі на камєру кажуть шо вони Україну дуже сильно підтримують,і що Росія агресор і винувата в війні на Сході укр.а коли в Росі. приїджають шось сразу почінають її любити..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus