USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Меркель заявила про нові санкції щодо Росії за порушення міжнародного права

29 Листопада 2018 13:30
Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що Захід вводить санкції щодо Росії, щоб відстоювати норми міжнародного права, і додала, що вона підніме питання Азовського моря з президентом Росії Володимиром Путіним на майбутньому саміті G20.

Про це пише TheБабель з посиланням на Reuters.

«Ми не накладаємо на Росію санкції просто заради санкцій, замість цього ми вводимо санкції, щоб чітко вказати, що країни, навіть якщо їх територіальна ситуація наближає їх до Росії, мають право на власний розвиток», - сказала вона на німецько-української конференції у Берліні. «Це принципи міжнародного права».

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що Захід вводить санкції проти Росії, щоб встати на захист міжнародного права, і додала, що вона буде розглядати питання Азовського моря з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним на майбутньому саміті G20 в Аргентині.

Нагадаємо, 25 листопада група російських військових кораблів атакувала три катери Військово-морських сил України. Відкривши вогонь на ураження, росіяни вивели з ладу та захопили катер «Бердянськ». А згодом захопили також катер «Нікополь» та рейдовий буксир «Яни Капу». Унаслідок обстрілу поранено шістьох українських військових, двоє з них у важкому стані. У район зіткнення українських і російських кораблів в Азовському морі були направлені російські ударні вертольоти. Російська сторона закрила Керченську протоку для цивільних суден.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus